Sam jestem ciekaw co z tych podsłuchów wyjdzie. Dziś Suski walnął niezły tekst " żeby podsłuchiwać opozycję nie trzeba Pegasusa. Wystarczy dwóch kelnerów"
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
Był. Pamiętamy. Konkretnie Komitetu Wojewódzkiego w Skierniewicach
A że pamięci wybiórczej nie mamy to pamiętamy, że również premierem Rzeczypospolitej Polskiej
W sumie u Suskiego to nie wiadomo co jest głupie, a co przypadkową prawdą
..."mówienie o jakiejś masowej inwigilacji to jest wymysł z księżyca, bo to były niewielkie ilości, nieprzekraczające kilkuset osób w ciągu roku... https://www.rp.pl/polityka/art19310431- ... ob-rocznie
Jak to pisał Sapkowski " Wśród polityków się obracałem i licznych poznałem. I przekonałem się, że lepiej przestawać z kurwami, bo kurwy mają chociaż jakiś swój honor i jakieś zasady"
Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
Tak, faktura z CBA za pegasusa jest nawet z 10.2017. Temat znany od tych kilku lat, jak i inne szpiegujące nas wynalazki. Kwestia do czego i na kogo zostaje użyty. Pamiętam jakie było oburzenie lata temu jak świat usłyszał o systemie Echelon.
No, ale nas zaraz znów pogonią do tematu o polityce, tu jest "Ale jaja"
pamięć złotej rybki Widzę ze wszyscy zapomnieli ze Pan Miller był I sekretarzem PZPR
pamiętam doskonale. pamiętam też czasy, kiedy największym problemem związanym z prezydentem było to, że się nachlał raz czy drugi. też był z tej samej formacji politycznej, słusznie minionej.
wracając do Suskiego - Kukiz dementuje, on niczego w kwestii Zenka i Maryli nie rekomendował w taki sposób, jaki przedstawia Suski.
a a'propos wątku zasadniczego dziś dwa lekko szowinistyczne:
Załączniki
SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)