Jest na tyle ładny że należy mu się kawałek własnego miejscaWojtek pisze:Raczej nie odczułby tej różnicy

Jest na tyle ładny że należy mu się kawałek własnego miejscaWojtek pisze:Raczej nie odczułby tej różnicy
Otóż toJacK pisze:Tyle samo da kawałek mdf-u na kolcach, tyle że nie będzie już tak pięknie wyglądać, no i audiofilskiej legendy brak.
Towarzystwo amplitunera raczej mu pasuje. Półki lepiej zostawić na na płytyvinyl_freak pisze:Jest na tyle ładny że należy mu się kawałek własnego miejsca
To chyba najtrudnejsze jeszcze przed Tobą. Kolega pięć lat temu złożył wzmacniacz na desce i do tej pory jeszcze nie wystrugał sobie obudowy.Kocewicz pisze: Właśnie sobie wzmacniacz stereo zbudowałemWłaściwie uruchomiłem to, co najważniejsze. Do zrobienia jeszcze listwa z gniazdami, preamp, okablowanie selektora no i obudowa.
To może go napraw? Ten Medion jest bardzo słaby jak na gramofon.Kaminski pisze:lecz nie gra tak jak mój stary przyjaciel philips.
Po pierwsze został w polsce na strychu a po drugie ma zepsuty czujnik prędkości i bardzo szybko kręci sie talerz wątpie bym mógł to sam naprawić.Wojtek pisze:To może go napraw? Ten Medion jest bardzo słaby jak na gramofon.Kaminski pisze:lecz nie gra tak jak mój stary przyjaciel philips.
Nie wiem gdzie jesteś, ale poczta na szczęście jeszcze istnieje. Do Kambodży też powinno dojść.Kaminski pisze:Po pierwsze został w polsce na strychu
To oddaj komuś do naprawy jeśli nie czujesz się na siłach albo sprzedaj. Byle nie wyrzucać dobry sprzęt do kosza albo trzymać w nieużytku.Kaminski pisze:a po drugie ma zepsuty czujnik prędkości i bardzo szybko kręci sie talerz wątpie bym mógł to sam naprawić.
Cena robi swoje.Kaminski pisze:ps.Ten medion nawet dobrze gra tylko jest bardzo niskiej jakości ma plastikowy talerz itp...
Mieszkam w Norwegii myśle że da sie tu znaleść jakieś dobre stare gramofony lecz tego mediona niedawno co kupiłem na alegro za 299zł i myśle by zapracował na siebie chce w nim wymienić talerz na metalowy oraz mate z śliskiej na gumową w jakości dziwięku to nic nie poprawi ale estetycznie będzie lepiej wyglądał.W sumie jak siedzisz na wygnaniu (żart) to masz teoretycznie lepszą sytuację jeśli chodzi o dostęp do dobrych używanych gramofonów przy korzystnych cenach.
No chyba że faktycznie jest to Kambodża, to gorzej
Na razie kręcę szpulami na krajowej Arii.Wojtek pisze: @torkia
Zbierasz też szpule czy po prostu chcesz koniecznie mieć kompletny zestaw?
Co z kolumnami Sony?