Kolego podziękowałeś już to zamknij za sobą drzwi.Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 16:52No co ? Tylko się pytam. Nie to nie i kupuję nowy. Nie wiem o co Wam chodzi, zaraz ja stracę cierpliwość na tym forum
Tani preamp gramofonowy - który?
- kukiz 30
Re: Tani preamp gramofonowy - który?
Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- Felini Wąsik
- Gramofon: Camry 1113
- Kontakt:
Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon

John Lennon
- kukiz 30
Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy

Mission Cyrus One,Sony PS-X6,2xPCM56 DAC by Martynka,Yamaha cdx-10,Infinity RS-4000.
- Merrick
- Gramofon: Thorens TD-160 Super
- Kontakt:

Fellini nie musisz się nas bać. Może jesteśmy świry na punkcie muzyki i winylów ale to jest nieszkodliwe dla innych no i nie sposób się zarazićFelini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy

Thorens TD-160 Super, SME Series III, OM 30 -> Staccato OS-> Dyskretniok -> Hafler DH-100, Hafler DH-220, Dynaudio Audience 40
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
https://www.discogs.com/user/Merrick-Pl/collection
- Felini Wąsik
- Kontakt:
Trochę mnie uraził wpis kukizaMerrick pisze: ↑09 lis 2022, 17:23
Fellini nie musisz się nas bać. Może jesteśmy świry na punkcie muzyki i winylów ale to jest nieszkodliwe dla innych no i nie sposób się zarazićFelini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy![]()
John Lennon

John Lennon
- amrowek
Felini może poczekaj trochę z tym wchodzeniem na fora tematyczne, dorośnij trochę. Zostań na fejsdzbuku ... Problemy to jak czytam stwarzasz Ty. Nikomu tu ze sprzedających nie zależy na negatywnej opinii. Zawsze można się jakoś dogadać tylko trzeba chcieć się postarać aby dojść do jakiegoś konsensusu. Jak czyta się twoje wpisy odnośnie dogadywania się to zastanawiam się czy w ogóle ma sens wchodzenie z tobą w jakąś transakcję dotyczącą sprzedaży bo to strata czasu. Na początku myślaem , przyszedł młody to się rozwinie popyta oczyta się .... ale po twoich wypowiedziach to raczej odoszę wrażenie, ze jeszcze trochę i się zwiniesz .Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy
ps
Darkan , napisałem do gościa czekam na odp , musze pod avm w końcu podłączyć patefon

Ostatnio zmieniony 09 lis 2022, 17:43 przez amrowek, łącznie zmieniany 2 razy.
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Felini Wąsik
- Kontakt:
Co do transakcji ze mną to rzeczywiście ciężka sprawa, może rzeczywiście jeszcze nie dorosłem aby tu byćamrowek pisze: ↑09 lis 2022, 17:39Felini może poczekaj trochę z tym wchodzeniem na fora tematyczne, dorośnij trochę. Zostań na fejsdzbuku ... Problemy to jak czytam stwarzasz Ty. Nikomu tu ze sprzedających nie zależy na negatywnej opinii. Zawsze można się jakoś dogadać tylko trzeba chcieć się postarać aby dojść do jakiegoś konsensusu. Jak czyta się twoje wpisy odnośnie dogadywania się to zastanawiam się czy w ogóle ma sens wchodzenie z tobą w jakąś transakcję dotyczącą sprzedaży bo to strata czasu.Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy

John Lennon

John Lennon
- MaciejT
- Gramofon: PS-X70
Koledzy.
Z zainteresowaniem obserwowałem rozwijającą się sytuację. Sprawa od początku wydawała mi się dęta, i coś mi mówi, że Felini rozgrywa starych forumowiczów jak chce. Podziękował za obecność na forum, obiecywał że zajrzy tylko na temat detoxu. Tekst że naprawi gramofon z dziadkiem to strzał w sedno tarczy. Rano pyta o pre, i z zadowoleniem widzę że do południa nikt nie odpisuje. Myślę sobie: ludziska zmądrzeli, troll dostanie za swoje. Ale gdzie tam, kolega zarzuca wędkę a stare karpie łapią się jak ta lala. Tera blika tata nie da, ale na olx to już blik może być, On traci nerwy
Panowie: Szanujcie się.
Z zainteresowaniem obserwowałem rozwijającą się sytuację. Sprawa od początku wydawała mi się dęta, i coś mi mówi, że Felini rozgrywa starych forumowiczów jak chce. Podziękował za obecność na forum, obiecywał że zajrzy tylko na temat detoxu. Tekst że naprawi gramofon z dziadkiem to strzał w sedno tarczy. Rano pyta o pre, i z zadowoleniem widzę że do południa nikt nie odpisuje. Myślę sobie: ludziska zmądrzeli, troll dostanie za swoje. Ale gdzie tam, kolega zarzuca wędkę a stare karpie łapią się jak ta lala. Tera blika tata nie da, ale na olx to już blik może być, On traci nerwy

- tomaszek
- Gramofon: Pioneer PL-50L
To jest 13-letni chłopak, który ma jeszcze problemy z podejmowaniem męskich decyzji plus jest w 100% zależny od rodziców. Pamiętajcie o tym
Pioneer PL-50L + MC-1000 / MIT-1 / AT-33PTG mk1 / V15 III L-M (SAS) + Husariaa v2 / SUTy + LAR IA-200HB + M-S Mezzo 8
Music Hall PH25.2 + Beyerdynamic DT 990 PRO
Atoll DR200SE + DAC by Martynka
Music Hall PH25.2 + Beyerdynamic DT 990 PRO
Atoll DR200SE + DAC by Martynka
- amrowek
Może tak, może nie... zakładam ,że tak ...ale...
Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- Felini Wąsik
- Kontakt:
No dokładnie
John Lennon

John Lennon
- Felini Wąsik
- Kontakt:
Też zauważyłem że nikt nie odpisywał, wiedziałem że tak będzie ale mimo to spróbowałem zadać pytanieMaciejT pisze: ↑09 lis 2022, 17:48Koledzy.
Z zainteresowaniem obserwowałem rozwijającą się sytuację. Sprawa od początku wydawała mi się dęta, i coś mi mówi, że Felini rozgrywa starych forumowiczów jak chce. Podziękował za obecność na forum, obiecywał że zajrzy tylko na temat detoxu. Tekst że naprawi gramofon z dziadkiem to strzał w sedno tarczy. Rano pyta o pre, i z zadowoleniem widzę że do południa nikt nie odpisuje. Myślę sobie: ludziska zmądrzeli, troll dostanie za swoje. Ale gdzie tam, kolega zarzuca wędkę a stare karpie łapią się jak ta lala. Tera blika tata nie da, ale na olx to już blik może być, On traci nerwy![]()
![]()
![]()
![]()
John Lennon

John Lennon
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Między 16.52 a 17.04 kupiłeś już...wiesz co? Weź Ty zgaś światło za sobą i przemyśl sobie kilka spraw...i wróć za kilka lat jak dorośniesz.Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy
JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- Felini Wąsik
- Kontakt:
No naprawdę kupiłem, miałem odpalone allegro, przyszła wiadomość od MacPhisto i od razu zamówiłem sobie nowy. To tylko kilka kliknięćMawis pisze: ↑09 lis 2022, 18:08Między 16.52 a 17.04 kupiłeś już...wiesz co? Weź Ty zgaś światło za sobą i przemyśl sobie kilka spraw...i wróć za kilka lat jak dorośniesz.Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy
John Lennon

John Lennon
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
A jak zapłacisz??Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 18:09No naprawdę kupiłem, miałem odpalone allegro, przyszła wiadomość od MacPhisto i od razu zamówiłem sobie nowy. To tylko kilka kliknięćMawis pisze: ↑09 lis 2022, 18:08Między 16.52 a 17.04 kupiłeś już...wiesz co? Weź Ty zgaś światło za sobą i przemyśl sobie kilka spraw...i wróć za kilka lat jak dorośniesz.Felini Wąsik pisze: ↑09 lis 2022, 17:04Kupiłem już sobie nowy przedwzmacniacz, nie wchodzę już w żadne zakupy na forum bo zawsze są jakieś problemy
JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔