Sklepy płytowe - Polska
-
- zoombie
Sklepy płytowe - Polska
Czy w promieniu ok. 25 minut marszu od dworca Warszawa Zachodnia jest coś ciekawego z winylami i/lub sprzętem? Jakiś antykwariat, komis, bazar ?
- Winters
- zoombie
Re: Sklepy płytowe - Polska
Z Centralnej to może i tak, ale z Zachodniej? WątpięWinters pisze:Chyba w tym czasie na Tamke zajdziesz.

- d-t-x
Sklepy płytowe - Polska
Poznań - Movie Shop przy Św. Marcinie (tuż przy kinie Muza). Kilkaset płyt, zarówno starszych, jak i w miarę świeżych, z przed roku czy dwóch. Wizualnie, wszystko w ładnym stanie, a płyta, którą kupiłem, jest po prostu idealna. Ceny przeciętne, ale nie jest najgorzej 

- nawalonych7krasnali
Sklepy płytowe - Polska
W Łodzi na ul Więckowskiego - prawie na wprost Wólczańskiej działa od jakiegoś czasu. Ceny nie zabijają, można odsłuchać na miejscu.
- tollo
Sklepy płytowe - Polska
Nie na Więckowskiego, tylko na Próchnika.nawalonych7krasnali pisze:W Łodzi na ul Więckowskiego - prawie na wprost Wólczańskiej

- nawalonych7krasnali
-
Sklepy płytowe - Polska
teraz po przeprowadzce Komis Płytowy Królestwo w Częstochowie - poleca się w celu obejrzenia, przesłuchania i zakupu używanych płyt winylowych i nie tylko. W asortymencie wszystkie gatunki muzyczne. Pozdrawiam wszystkich winylomaniaków i dj-ów (grających z czarnych płyt, chociaż nie tylko
)
www.winyle.com.pl

www.winyle.com.pl
-
Sklepy płytowe - Polska
Polecam kultwinyla.pl mieszczą się w samym centrum Zabrza, więc jak ktoś ze Śląska to łatwy odbiór osobisty, a cała reszta Polski może liczyć na szybkie wysyłki. Kupiłem u nich już sporo tytułów i sobie chwalę. Przede wszystkim kontakt ze sklepem jest bardzo dobry, a i na doradztwo można liczyć.
Patrzyłem też na Allegro, bo mają rewelacyjne opinie. Polecam
Patrzyłem też na Allegro, bo mają rewelacyjne opinie. Polecam

- pejot
- Kontakt:
W Białymstoku od dwóch tygodni można na płytowe zakupy wpaść do Vinyla, a przy okazji napić się dobrego piwka czy yerby.
Nie ukrywam, że to mój lokal, więc nie będę za bardzo słodzić
Konkrety:
- ok. 2000 płyt, jazz, rock, blues oraz lata 40-60, skup plyt, sprzedaż, wymiana, mycie.
Znaleźć nas można na ul. Waszyngtona 26A / U1 (info dla białostoczan - wjazd od ul. Legionowej, miejsce gdzie kiedyś był Market ABC, obecnie kupa piachu)
Co nieco o samym lokalu na fb: https://www.facebook.com/vinylbialystok
Do zobaczenia
Nie ukrywam, że to mój lokal, więc nie będę za bardzo słodzić

Konkrety:
- ok. 2000 płyt, jazz, rock, blues oraz lata 40-60, skup plyt, sprzedaż, wymiana, mycie.
Znaleźć nas można na ul. Waszyngtona 26A / U1 (info dla białostoczan - wjazd od ul. Legionowej, miejsce gdzie kiedyś był Market ABC, obecnie kupa piachu)
Co nieco o samym lokalu na fb: https://www.facebook.com/vinylbialystok
Do zobaczenia

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sklepy płytowe - Polska
Hej pejot! Już dawno Ciebie i Twojego Duala nie widzieliśmy na forum.
Fajnie że Twoja pasja rozrosłą się tak mocno, że postanowiłeś otworzyć taki lokal i sprzedawać w nim płyty.
Jak będę kiedyś w Białymstoku to z pewnością wpadnę
Fajnie że Twoja pasja rozrosłą się tak mocno, że postanowiłeś otworzyć taki lokal i sprzedawać w nim płyty.
Jak będę kiedyś w Białymstoku to z pewnością wpadnę

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- pejot
- Kontakt:
Dziękuję za pamięć 
W momencie gdy zdałem sobie sprawę z tego, że jadąc do jakiegoś miasta zamiast noclegów zaznaczam na mapie miejsca z płytami, uświadomiłem sobie, że albo coś ze mną nie tak, albo odkryłem co chcę robić w życiu
Dodatkowo od lat jestem piwowarem - dodałem dwa do dwóch i wyszło co wyszło...
PS Do Duala dołączył jeszcze Denon DP 300F...

W momencie gdy zdałem sobie sprawę z tego, że jadąc do jakiegoś miasta zamiast noclegów zaznaczam na mapie miejsca z płytami, uświadomiłem sobie, że albo coś ze mną nie tak, albo odkryłem co chcę robić w życiu

PS Do Duala dołączył jeszcze Denon DP 300F...
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Sklepy płytowe - Polska
OK 
Chyba że czegoś już nie pamiętam 

To chyba zły efekt niewchodzenia na forum przez ponad rokpejot pisze:PS Do Duala dołączył jeszcze Denon DP 300F...

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2016, 12:29 przez blackholesun, łącznie zmieniany 1 raz.