Zamierzam, ale dopiero jak będzie wszystko dostępne. Nie cierpię tych wydzielanych co tydzień odcinków

Zamierzam, ale dopiero jak będzie wszystko dostępne. Nie cierpię tych wydzielanych co tydzień odcinków
I tu się z Tuczi zgodzę. Dla mnie Gray Man to dobrze zrealizowany bournowsko-missionowato-bondowy film akcji.
Wciągnąłem dostępne odcinki i jestem kupiony. Jest świetnie.
A ja jestem raczej rozczarowany po pierwszym odcinku - ot odgrzewany kotlet igraszek wokół tronu. Pilot to powinien byc strzał w łeb z grubej rury i jak na osobny serial mogli wsadzić jakiś nowy czy wręcz innowacyjny wątek będący kręgosłupem wydarzeń. W końcu to uniwersum nie pozbawione magii i można by wcisnąć w zasadzie dowolny pomysł na "winter is coming"Myszor pisze: ↑31 sie 2022, 21:19Wciągnąłem dostępne odcinki i jestem kupiony. Jest świetnie.
Jedyne czego mi brakuje to szydery, czarnego humoru i ironii, którą GOT ociekał.
Ale będzie pewno z pięć sezonów więc może pojawi się ktoś na miarę Tyriona czy Bronna.
Odpalą też kolejny sezon Sukcesji więc jesień zapowiada się bardzo fajnie.
Przecież to jest wg książki Fire&Blood więc nie wiem o czym ty mówisz.
Ja mówię o pierwszych dwu odcinkach.
Tak. A jeszcze bardziej przebieram nogami na debiut Last of Us na HBO.
Nigdzie nie napisałem, że jest słaby tylko że brakuje świeżości a got był świeżością samą w sobie - tak jego uniwersum jak i rozgrywki wokół dworu, choć startował niespiesznie i nie ukrywam, że pierwsze odcinki oglądałem trochę kątem oka ale szybko moc i bogactwo postaci oraz wzajemnie przeplatających się gierek wciągało jak bagno - tego poprostu nie było wcześniej w tv z takim rozmachem i tak dobrze zagrane. W nowym serialu to jakbym patrzył na kalkomanie postaci z got i to tych wcale nie najlepszych. Nie wiem jak dla Was ale dla mnie cała rodzina Lanisterów w got to scenariuszowa i aktorska poezja dla oczu, począwszy od doskonałej roli seniora rodu po kazirodczego chujka Dżofreja. Nie wiem może dalej będzie lepiej i jakaś postać spróbuje chociaż doskoczyć do limitów wyznaczonych przez tamtych gigantów ale narazie to zupełnie bezpłciowe.
Czekam oj czekam, giera konkret przeszedłem 2 razy.