A jak jest amplituner to otwieramy, przenosimy skalę pod gałki i zamykamy

A jak jest amplituner to otwieramy, przenosimy skalę pod gałki i zamykamy
Maciek, próbujesz już nalewkę wielkanocną? Przyznaj się!
Napisz co się zmieniło, jak teraz gra
Nie mogę sie przyznać bo w robocie jestem
dobre z tymi gałkami hehe
Fajnie że się udało. Dobrze zrobiłeś że nie wziąłeś Tosi tylko Nikko, Toshiba gra dość sucho i ostro i to nie do każdych kolumn byłoby ok, Nikko daje lepsze "mięso".
No i fajnie, za mały pieniądz też można być zadowolonym i odczuć zdecydowany progres.
a gdzie to się uzupełnia? w "podpis" czy tam gdzie "gramofon"?:)kinky pisze: ↑07 kwie 2023, 12:47No i fajnie, za mały pieniądz też można być zadowolonym i odczuć zdecydowany progres.
Doman, wrzuć w stopkę/podpis co masz, na czym grasz, łatwiej się gadaJa lubię spojrzeć co tam koledzy mają w opisie, wyszukać sobie i zbierać szczękę z podłogi
A i dowiaduję się o wielu sprzętach, markach, których nie znałem.
ja mam zawsze odwrotnie
Tez tak mamkinky pisze: ↑07 kwie 2023, 12:47No i fajnie, za mały pieniądz też można być zadowolonym i odczuć zdecydowany progres.
Doman, wrzuć w stopkę/podpis co masz, na czym grasz, łatwiej się gadaJa lubię spojrzeć co tam koledzy mają w opisie, wyszukać sobie i zbierać szczękę z podłogi
A i dowiaduję się o wielu sprzętach, markach, których nie znałem.
Nie ma się czym chwalić
Jak wzmak waży 8xtuner to boję się, żeby satelita nie wyszedł
spokojnie wszystko przed Tobą a to chyba lepsze niż za Tobą
I to jest sukces w obecnych czasach. Nie wszystko dobre co tyle kosztuje, ale jak się dobrze trafi widać może zadowolić sprzęt nawet za 300złkinky pisze: ↑07 kwie 2023, 12:47za mały pieniądz też można być zadowolonym
I dlatego tak cenne są bezinteresowne rady Twoje Grześku, kolegi Amrówka i wielu innych formowiczów pozwalające odsiać ziarno od plew