Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20 My Discogs
R.I.P.
Ciężko coś napisać ... Brak słów
... pamiętaj jak na pielgrzymce z Wiślicy - do Częstochowy śpisaliśmy przy gitarze "Tolerancję tj. Na miły Bóg"
Atomic Steif, czyli Guido Richter. Perkusista znany z Violent Force, Living Death, Sacred Chao, Holy Moses, Sodom i Assassin - jeśli ktoś słucha metalu to nie ma opcji, musi mieć na półkach chociaż kilka płyt powstałych z jego udziałem...
[']
Ogromna strata. Odchodzą najlepsi. I co ja włączę w niedzielny poranek??
Te parę minut z dzieciakami dawało ogromną siłę ufności i wiary w przyszłość, ładowało baterie na cały tydzień.
[']
Ogromna strata. Odchodzą najlepsi. I co ja włączę w niedzielny poranek??
Te parę minut z dzieciakami dawało ogromną siłę ufności i wiary w przyszłość, ładowało baterie na cały tydzień.
Poznałem go w latach '90 na różnych imprezach i to był dusza człowiek. Był pierwszy do zabawy i miał ten swój ciepły głos, który płynnie przechodził we frazę i robiło się przy stole jak na koncercie. Ale był pracusiem, bardzo pracowitym gościem. Zaangażowany mocno we freejazz, dźwiękowo nie każdemu by to przypadło do gustu. Większość zna go z radia z tych paru hiciorów. Z grania jazzu ciężko się utrzymać i pisał to dla kasy i jakiejś tam popularności. Ale skomponować piosenkę i zaaranżować ją trza umić. On umiał. Miał gruntowne wykształcenie muyczne, 3 etapy i studia w kierunku kompozycji i aranżu. To nie jest przypadek. Zaskoczyła mnie wiadomość o jego śmierci, młody jeszcze był.