ale dalej za trochę przeceniane... sprzedawcy liczą na ludzi którzy przez sentyment będą w stanie za nie więcej zapłacić niż faktycznie są warte...Obywatel pisze:Akurat Altusy (przynajmniej popularnej serii 75, 110, 140) do zbyt udanych konstrukcji nie należałySindsoron pisze:polemizowałbym z tym stwierdzeniem :3 wszak za cenę altusów można dostać momentami kolumny B&W w dobrym stanie...Były to raczej konstrukcje budżetowe. Mildtony to inna bajka.
Blondynka wybiera głośniki:)
- Sindsoron
- Kontakt:
Re: Blondynka wybiera głośniki:)
Collection
Power Amp: Hitachi HMA-7500
Control Amp: Hitachi HCA-7500
Turntable: Rotel RP-3000 + SME 3009 II Non Improved
Deck: Akai GXC-760D
Speakers: Usher S-520 II
Headphones: Audio-Technica ATH-ES700
Sound Card: Asus Xonar Essence ST
Power Amp: Hitachi HMA-7500
Control Amp: Hitachi HCA-7500
Turntable: Rotel RP-3000 + SME 3009 II Non Improved
Deck: Akai GXC-760D
Speakers: Usher S-520 II
Headphones: Audio-Technica ATH-ES700
Sound Card: Asus Xonar Essence ST
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Blondynka wybiera głośniki:)
Sindsoronowi chyba bardziej chodziło o aktualną cenę samych Altusów, a nie o same Altusy 
Ah, mógłbym tak wiele rzeczy napisać na temat dlaczego większość zdrowo myślących ludzi ma dość jednomyślne zdanie nt. głośników Tonsila, ale nie, nie będę się kłócił z Tobą Obywatelu na łamach tego wątku, ale powiem tylko tyle...
Nie chcę żebyśmy tutaj debatowali o Tonsilach. Zrobi się co do tego oddzielny wątek

Ah, mógłbym tak wiele rzeczy napisać na temat dlaczego większość zdrowo myślących ludzi ma dość jednomyślne zdanie nt. głośników Tonsila, ale nie, nie będę się kłócił z Tobą Obywatelu na łamach tego wątku, ale powiem tylko tyle...
Niestety, błądzisz tak jak i ja błądziłem jeszcze jakieś 7 czy 8 lat temu.Obywatel pisze:Z kolei zadbane egzemplarze były i są ozdobą niejednego salonu i to nie tylko w Polsce. Jeśli chodzi o stosunek jakość/cena, to udane polskie sprzęty zdecydowanie wygrywają z wieloma zachodnimi.
Nie chcę żebyśmy tutaj debatowali o Tonsilach. Zrobi się co do tego oddzielny wątek

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum