OK, po prostu miałem plan, chciałem się upewnić, a teraz mi się wszystko do góry nogami obróciło.
#Wojtek, wyczerpałeś moje pytanie do bólu, dzięki za pomoc, pozdrawiam
Przedwzamcniacze Pro-Ject - czy warto w nie inwestować?
- matkozielecki
- ROCHO
- Gramofon: SONY PS-X60
matkozielecki - mówi się ,że biednego nie stać na tanie rzeczy. Coś w tym jest. Posępisz kasy kupisz jeszcze raz bo Ci nie będzie pasowało. Twoje pieniądze tyś student. Masz to wydawaj. Jak chcesz sprzedam Ci mojego RELOOPa 2000M. W dobrej cenie. Jak nie będzie pasował to sprzedaż albo zrobisz stolik z niego. Ciężki mocny gramofon. Mam jeszcze przedwzmacniacz CA 551 P w bardzo dobrym stanie. Nawet byś nie wiedział, że został wyjęty z pudełka tak wygląda. Z gwarancją.
Ja popełniłem kilka błędów ,pieniądze poszły .Ale to se ne vrati. Mam teraz DUAL 721 jestem bardzo z niego zadowolony .ALE - chcę wymienić kabel sygnałowy na dobry bo jest lipny, będą koszty. Przeciwwaga nie działa tak jak powinna mimo złożenia, znowu koszt.
Zastanów się i czytaj uważnie co Tobie wcześniej napisali. Warto. Mimo ,że się nie wie kto za klawiaturą z drugiej strony siedzi . Znają się. Źle nie doradzą . A to jest ważne w tym świecie gramofonu i płyt.
Ja popełniłem kilka błędów ,pieniądze poszły .Ale to se ne vrati. Mam teraz DUAL 721 jestem bardzo z niego zadowolony .ALE - chcę wymienić kabel sygnałowy na dobry bo jest lipny, będą koszty. Przeciwwaga nie działa tak jak powinna mimo złożenia, znowu koszt.
Zastanów się i czytaj uważnie co Tobie wcześniej napisali. Warto. Mimo ,że się nie wie kto za klawiaturą z drugiej strony siedzi . Znają się. Źle nie doradzą . A to jest ważne w tym świecie gramofonu i płyt.
-
Każdy zazwyczaj uczy się na błędach i często swoich(też tak miałem)