Pozdrawiam!
AT-70 (pewnie jeszcze z sferyczną igłą) jako coś lepszego od AT-95E? OK...Robertson pisze:zmieniłem na Audio Technike 70 ( starszy model - gra lepiej od 95)
(sarkazm on) Tak, bo nie ma nic innego. Zero wyboruRobertson pisze:Czyli na placu pozostaje tylko Daniel.
ŻRobertson pisze:urzytkujesz
Jeśli chcesz zmienić gramofon to ogarnij forum i napisz o tym w stosownym dziale/wątku.Robertson pisze:Znajomy chce mi wcisną cos takiego ...MarLux MX-56 .Nie wiem czy sie w to pakować
Czy mógłbyś dokładniej opisać co w/g Ciebie jest straszną porażką w Adamie ?vinylpiotrek pisze:Adam, to wbrew legendzie straszna porażka, (.....)
Mało możliwe, vinylpiotrka nie ma już na Forum.Grzesiek pisze:Czy mógłbyś dokładniej opisać co w/g Ciebie jest straszną porażką w Adamie ?vinylpiotrek pisze:Adam, to wbrew legendzie straszna porażka, (.....)
Chyba to samo jest w Danielu. Prawdopodobnie zależało to stopnia trzeźwości czlowieka który to produkował. Pewnie lepsze były te z I zmiany, ale kto wieWrodomin pisze:W każdym jednym z tych ramion jest inny kat połączenia headshella z ramieniem,
Jedyna przewaga napędu Adama nad resztą to brak paska, który trzeba wymieniać.Wrodomin pisze:Jedyna rzeczywista przewaga Adama nad ww to większa szansa na stabilne obroty, ale nie łudźmy się. Wszelkie sprzęty, które maja po 20 czy 30 lat wymagają serwisu. Po przeserwisowaniu i drobnej modyfikacji GS 461 do 464 potrafią idealnie trzymać i regulować obroty.