Jak już przyrząd będzie w Polsce i będę miał okazje ustawić wkładkę tym przyrządem to napiszę.
Ja do tej pory używam takiego szablonu;
https://allegrolokalnie.pl/oferta/szablon-denon
Jak już przyrząd będzie w Polsce i będę miał okazje ustawić wkładkę tym przyrządem to napiszę.
Powiedz mu że Wojtek konfabuluje, niech sobie kupi ten przyrząd. W końcu sprzedający wie co pisze.Ryszard13 pisze: ↑18 lis 2023, 12:49Rozmawiałem z nim przed chwilą i kazał mi się zapytać czy wyrażając tu te opinie na forum ktoś korzystał z tego przyrządu, czy tylko konfabuluje ,bo on rozmawiając z człowiekiem który to sprzedaje ma inne zdanie na ten temat, czytał też na innych forach zagranicznych.
Napisz koniecznie, tylko opisz wrażenia z tymi specjalnymi kablami zasilającymi.
I właśnie takie teksty zniechęcają mnie do pisania na tym forum.dale pisze: ↑18 lis 2023, 13:52Powiedz mu że Wojtek konfabuluje, niech sobie kupi ten przyrząd. W końcu sprzedający wie co pisze.Ryszard13 pisze: ↑18 lis 2023, 12:49Rozmawiałem z nim przed chwilą i kazał mi się zapytać czy wyrażając tu te opinie na forum ktoś korzystał z tego przyrządu, czy tylko konfabuluje ,bo on rozmawiając z człowiekiem który to sprzedaje ma inne zdanie na ten temat, czytał też na innych forach zagranicznych.Napisz koniecznie, tylko opisz wrażenia z tymi specjalnymi kablami zasilającymi.
I dlatego tu wiele osób nie pisze, znając twoje doświadczenie i wiedzę bo niema z kim dyskutować.
Dale, Ryszard jest autorem wątku, jak trafi do niego ten przyrząd to się pochwali co i jak. Dałeś parę wrzutek i wątek prawie rozwalony, po co to wszystko? Nie wystarcza rozpierdówa w "słynnym" wątku.
Zapytany - odpowiadam:
W tłumaczeniu: "miał w rękach, czy tylko tak p...li?"