geniusze byznesu... cycki opadają...
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Re: geniusze byznesu... cycki opadają...
Nie tak dawno, wieczorkiem, wystawiłem na allegro jakąś hitowa grę na ps4 w dobrej cenie (zazwyczaj robię tak że kupuję w ultimie, przechodzę wątek fabularny i sprzedaję).
Rano miałem skrzynkę zapchaną mailami z powiadomieniami o KILKU zakończonych aukcjach.
Wszystko przez to że zaznaczyłem „wznawiaj po zakończeniu” czy cóś takiego.
Mało tego. Większośc ludzi już mi zapłaciła. Spędziłem dzień na telefonowaniu i tlumaczeniu omyłki...
Na szczęście nikt nie robił z tego problemu.
Rano miałem skrzynkę zapchaną mailami z powiadomieniami o KILKU zakończonych aukcjach.
Wszystko przez to że zaznaczyłem „wznawiaj po zakończeniu” czy cóś takiego.
Mało tego. Większośc ludzi już mi zapłaciła. Spędziłem dzień na telefonowaniu i tlumaczeniu omyłki...
Na szczęście nikt nie robił z tego problemu.
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- amrowek
@ Myszor bo nie trafiłeś na ..... 

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Panowie, człowiek poszedł - jak mu radziłem do prawnika, pogadał z nim i przesłał mi ofertę do wyboru - czterech urządzeń spełniających moje wymagania, oczywiście kwoto przewyższających mój zakup. Bez żadnej dopłaty z mojej strony.
To niezupełnie tak jak prawi nasz kolega mrówek
Za długo robię, to co robię żeby nie potrafić wyegzekwować przynależnego prawa...
Warto walczyć o swoje.
ps. Myszor raczej nie ma sklepu, nie ma wystawionych ponad setki przedmiotów... chyba... ? Więc nie bardzo rozumiem to porównanie.
To niezupełnie tak jak prawi nasz kolega mrówek

Warto walczyć o swoje.
ps. Myszor raczej nie ma sklepu, nie ma wystawionych ponad setki przedmiotów... chyba... ? Więc nie bardzo rozumiem to porównanie.
- amrowek
wiesz teoria czasami ni jak ma się to praktyki , tylko zależy co kto praktykujedale pisze: ↑04 gru 2017, 19:27Panowie, człowiek poszedł - jak mu radziłem do prawnika, pogadał z nim i przesłał mi ofertę do wyboru - czterech urządzeń spełniających moje wymagania, oczywiście kwoto przewyższających mój zakup. Bez żadnej dopłaty z mojej strony.
To niezupełnie tak jak prawi nasz kolega mrówekZa długo robię, to co robię żeby nie potrafić wyegzekwować przynależnego prawa...
Warto walczyć o swoje.

Że lata idą, to nic, ale w którą stronę!
- dale
Nie mój problem. Ja w każdym razie wezmę zwrot kwoty wpłaconej. Przedmioty mimo że lepsze parametrami i sporo droższe, nie są tym, co chciałem.
Nie będę się dorabiał.
ps. od czwartku w domu zawsze ktoś jest (chore dziecko i żona) a dziś dowiedziałem się że płyty od Darka leżą na poczcie awizowane. Oczywiście awizo żadnego nie było... i co, może też mam listonoszowi odpuścić ?
Nie będę się dorabiał.
ps. od czwartku w domu zawsze ktoś jest (chore dziecko i żona) a dziś dowiedziałem się że płyty od Darka leżą na poczcie awizowane. Oczywiście awizo żadnego nie było... i co, może też mam listonoszowi odpuścić ?
- kriss
- Gramofon: Sony PS-X50
- Hiper86
- Gramofon: Kenwood KP 990
W sumie też grywam więc może coś tam jeszcze masz na wymianę?
No nie, płyty od Darka na to nie zasługują:(

Kenwood KP-990+Denon 103r +NUDAmini+Snell E III+ LAR IA 30mK2 +Rotel RCD 955
- blispx
DDX-1000, RMG-309i, SME3012, 2xSPU, MPU, 2xLundahl, Kondo AN, 2xANK, 300B, 2A3, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
Holo Red, Holo Cyan 2, Lundahl 1:1, AN Kondo, 300B, Audio Nirvana, AN Sogon, AN Sootto, Wirewoo
- SimonTemplar
- Zapomniałem
-
- Pawelec
- Gramofon: Składak
AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
- dale
Pawle, to może Darka zapytasz
? dzisiaj pół dnia zastanawiałem się jak Go delikatnie zagadnąć żeby w trakingu sprawdził co się z paczką dzieje
.
Jak paczka łapie obsuwę na trasie, nie mam pretensji, ale jeśli ktoś sobie olewa robotę, mnie to rusza...

Jak paczka łapie obsuwę na trasie, nie mam pretensji, ale jeśli ktoś sobie olewa robotę, mnie to rusza...
- Myszor
- Gramofon: PD-300
Fajny z darkmana byl wafel....
Płyty na sprzedaż: viewtopic.php?t=21850
- lopek3
- Gramofon: SL-5300, PS-X60
Chyba herbatnik?
Technics SL-5300 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > Canton Quinto 520
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20
My Discogs
Sony PS-X60 > Shure V15 III + VN-35HE > Nuda Mini > Onkyo A-8670 > AudioPro Avanto FS20
My Discogs