Mam lekarza w rodzinie, akurat robi teraz na oddziale Covidowym,
ostrzega: nie ma żartów z wersją angielską i tzw. 3 falą, dopada coraz młodszych, wskaźniki zgonów rosną
radzi być ostrożnym i się szczepić...
Dom - JVC QL-Y3F, Grace F-8, PRE by Jaceulek, Acoustic Research X-07, ATL HD 311.
Ogródek - Dual 1235, Shure V15 III , kolumny Philips KD - 1034.
U mnie jedyne objawy to utrata węchu i smaku już 3ci miesiąc i jak długo jeszcze
Stary jaja sobie robisz? Trzeci miesiąc bez węchu i smaku? Pisz jak już węch i smak powrócą. Ja pierdole wracaj do zdrowia łobuz...
Zdrowia i szybkiego powrotu do normalności bez powikłań!!!!
Ale, w ramach czarnego humoru, są pozytywy: możesz na luzie oszczędzić na kosmetykach i wodzie, jeździć komunikacją miejską i jadać w stołówkach przyzakładowych
Najważniejsze, że COVID jest melomanem/audiophilem - nie ma doniesień o problemach ze słuchem!
Wybaczcie żartobliwy ton - tak oswajam grozę. Moja Mama ma 25% pojemności płuc i wiek 80+. Jeśli złapie to......no, lekko nie będzie.
TRZYMAJCIE SIĘ WSZYSCY - PODTRZYMUJĘ, AUDIOPHILE MAJĄ DUŻO WIĘKSZE SZANSE!!!
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki (od Zbyszek1982), Arcam FMJ CD23, Grundig 5200 (od Kukiz30), Scott 480A, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Najważniejsze, że COVID jest melomanem/audiophilem - nie ma doniesień o problemach ze słuchem!
No nie wiem, u mnie mimo łagodnego przebiegu, 2 dni gorączka pod 39, zatoki + ból pleców, 1,5 tygodnia od zachorowania słuchanie muzyki to był koszmar, miałem wrażenie że padł amplituner/gramofon/cd/kolumny, za nic nie wchodziła mi muzyka.
Aczkolwiek mógł to też być brak alkoholu bo nie tykałem go przez ten czas
Najciekawsze jest to że jak dzwoniłem wczoraj na infolinię NFZ to mnie odrzucili bo nie ten rocznik.
A tu komputer panie sam mnie zarejestrował
Ponoć to dzięki temu że pół roku temu wysłałem tego maila z deklaracją o chęci szczepienia (była taka akcja na samym początku historii szczepionek).
Ponoć to dzięki temu że pół roku temu wysłałem tego maila z deklaracją o chęci szczepienia
Też wysłałem wówczas chęć przystąpienia do szczepienia...
Dziś rano się zarejestrowałem przez IKP i e-rejestracja.pl... Termin mam na 13 maja...
Zobaczymy...
Tak, miałem e-skierowane wystawione w dniu 31 marca 2021 roku.
Widziałem je już wczoraj na moim koncie pacjenta, tylko nie mogłem wczoraj przejść do ustalenia terminu ze względu na "przerwę techniczną".
Wega Modul 301P+ADCQLM/AT13EaV/OM10, Sony TA-F570ES, Akai CD-62, JVC TD-X502, Pioneer N-30AE, Onkyo T-4270, Heco TE 1200 Marantz PM-45, Sony MDS-JE520, Summit Exclusive RF550 i pecet