jest power musiałem przyciszyć wzmaka, pytanie do stwórcy MOFI trafa robi? aha lampy wsadziłem swoje RCA long black plates bo te RFT to po uszach za mocno grały i bezpieczniki także swoje obowiązkowo, chyba już ci go nie oddam

Bo jeszcze go zmopuje
Ale mi nie chodzi o płaskie powierzchnie gdzie głupi robot wjedzie. A właśnie o te wszystkie zakamarki z kablami, listwami, o półeczki ze sprzętami, a między lampeczki trzeba delikatną ściereczką wjechać. To wszystko pochłania mnóstwo czasu, o cierpliwości nie wspominając... Przecież tam kogoś "50 zł/godzinę" nie wpuścisz, bo na odwal domestosem pogoni...
A jesli tak to zgoda. W zakamarki z kablami to lepiej nie zaglądać w ogólepavlos pisze: ↑dzisiaj, 16:11Ale mi nie chodzi o płaskie powierzchnie gdzie głupi robot wjedzie. A właśnie o te wszystkie zakamarki z kablami, listwami, o półeczki ze sprzętami, a między lampeczki trzeba delikatną ściereczką wjechać. To wszystko pochłania mnóstwo czasu, o cierpliwości nie wspominając... Przecież tam kogoś "50 zł/godzinę" nie wpuścisz, bo na odwal domestosem pogoni...
Jest to taka oaza taka odskocznia od codzienności , uwielbiam ten pokój. Ta swoboda w ustawianiu sprzętu bieganie z kolumnami ta taśma samoprzylepna na podłodze