Ale jaja !!!!!
- folgel
- Gramofon: Telefunken TS 950
- Myszor
- Gramofon: PD-300
-
- Gramofon: Technics SL Q2
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Re: Ale jaja !!!!!
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- folgel
- Gramofon: Telefunken TS 950
- dale
- Gramofon: Adam- full custom :)
Eee, przesadzone - "co za dużo to i świnia nie zje"
Jak ktoś ma ochotę na odrobinę humoru na dobrym poziomie, proponuje vlogi Rocka Maciaszka - gdzie "jedzie" po prymitywnych youtuberach.
Ewentualnie, polecam obserwację naszych rodaków za granicą.
Ot choćby kilka dni temu, pojechaliśmy z rodzinką do Spiskiego Hradu. Pod sam zamek prowadzi droga -ok kilometra. Na jej końcu jest parking. No i co? Ano wzdłuż drogi poparkowane samochody. W ogromnej większości polskie. Sam widziałem jak w panice kierowcy uciekali od pracowników parkingu, kiedy Ci pokazywali wolne miejsca... Bo by trzeba było zapłacić... a euro ostatnio poszło w górę...
Tylko gamonie nie zwrócili uwagi - no cóż słowacki jest trudnym językiem, że parking jest darmowy a chłopaki w kamizelkach z radiami w rękach nie kasują opłat, tylko porządku pilnują
Trochę śmiechu miałem także z jednej buraczanej rodziny, która opowiadała wszem i wobec jakie to kurorty zaliczała w wakacje siedząc pod parasolem w kawiarence i zajadając przyniesione drożdżówki, popijając własnymi napojami... W końcu obsługa nie wytrzymała i błysnęła dowcipem pytając czy rachunek sobie sami wystawią.... Oczywiście po słowacku.... buraczki odeszły oburzone.

Ewentualnie, polecam obserwację naszych rodaków za granicą.
Ot choćby kilka dni temu, pojechaliśmy z rodzinką do Spiskiego Hradu. Pod sam zamek prowadzi droga -ok kilometra. Na jej końcu jest parking. No i co? Ano wzdłuż drogi poparkowane samochody. W ogromnej większości polskie. Sam widziałem jak w panice kierowcy uciekali od pracowników parkingu, kiedy Ci pokazywali wolne miejsca... Bo by trzeba było zapłacić... a euro ostatnio poszło w górę...
Tylko gamonie nie zwrócili uwagi - no cóż słowacki jest trudnym językiem, że parking jest darmowy a chłopaki w kamizelkach z radiami w rękach nie kasują opłat, tylko porządku pilnują

Trochę śmiechu miałem także z jednej buraczanej rodziny, która opowiadała wszem i wobec jakie to kurorty zaliczała w wakacje siedząc pod parasolem w kawiarence i zajadając przyniesione drożdżówki, popijając własnymi napojami... W końcu obsługa nie wytrzymała i błysnęła dowcipem pytając czy rachunek sobie sami wystawią.... Oczywiście po słowacku.... buraczki odeszły oburzone.
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
Buractwo można spotkać pod każdą szerokością geograficzną - niekoniecznie w wykonaniu Polaków.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
Jest: Technics SL-1610 MKII
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Chyba nie zajarzyłeś, że właśnie o to w tym chodzi

https://www.wykop.pl/wpis/6871654/pasta ... arstwa-po/
Dla fanów audiobooków

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ix52bhV7Xyw[/youtube]
A ja w kraju

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- dale
Zajarzyłem, zajarzyłem że i przeróbka i przesadzone. Ale w obu wypadkach nie trafiło w mój gust 
W kraju buractwo mnie też razi, ale w wersji eksportowej - podwójnie, bo i świadectwo wystawia pośledniej jakości.
Jak Cię widzą, tak Cię piszą.

W kraju buractwo mnie też razi, ale w wersji eksportowej - podwójnie, bo i świadectwo wystawia pośledniej jakości.
Jak Cię widzą, tak Cię piszą.
- SimonTemplar
- dale
-
- Gramofon: Technics SL-150 SME
Kenwood KD 850, Technics sl 150+ SME3009 i V15, Sansui AU-G90x, KH Telewatt TS-100a, Pioneer S-910, BO 5700 i wiele innych konfiguracji.
- Obywatel
- Gramofon: Technics SL-1610MKII
Jeśli woda w kranie nie jest bardzo twarda, to sposób na amatorskie mycie nie najgorszy. Widziałem już gorsze hardkory.rysma pisze: ↑31 sie 2017, 15:42Czego to ludzie nie wymyślą![]()
https://www.youtube.com/watch?v=z-gRmPES_J0
Skubaniec idealnie wycentrował to zabezpieczenie labeli bo w przeciwnym przypadku po rozpędzeniu wiertarki do większych obrotów narobiłby niezłego bałaganu.
Były: Daniel G 1100-fs, AKAI AC-3800, Fryderyk G-620, Technics SL-231, Technics SL-Q3
- pan_winyl
- Gramofon: Elac Miracord 750MII
genialne, chociaż przy wirowaniu drżałem 

Elac Miracord 750 Mark II + Philips GP 400 MKII / AT-VM95C
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
Nivico 5020u / Toshiba SA 320
Onkyo Integra 2066
Silva Stereo Console / Irel
Telefunken L55
-
- Gramofon: Technics SL1300
Dobre, też spróbuję
To zabezpieczenie labeli, ważne żeby było lekkie, wtedy nawet jeśli nie wycentrujemy dokładnie nic się nie stanie. Ważniejsze jest dobre dokręcenie borkopu 

Muzyka, TV Republika i styka
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów
Ratujmy nasze bobry!
I takie tam 100 bzdetów