U mnie na dzień dobry na talerz wjeżdża album którego nie słuchałem prawie rok

No właśnie wczoraj w Empiku w Piasecznie zgarnąłem składankę "A Foot in the Door" na CD w promocji. Jak ktoś jest z okolicy i chciałby promocyjnie Floydów na CD, to trochę albumów mieli na przecenie. Tych składanek to nawet całą kupę
Metallica to trochę dla mnie za mocna, lubię rocka ale nie aż tak mocnego, jedynie lubię enter sandman i master of puppets
Spoko album! Tak myślałem, że o tej piszesz, skoro to kompilacja z początków kariery grupy
Podoba mi się, szczególnie że pierwsze albumy są drogie i ciężko dostępne, a tutaj są najlepsze hity z tych albumów i jeszcze jeden niewydany nigdzie wcześniej utwór
Wychowałem się na Metallice. Jedna z moich ulubionych kapel. Dla mnie wręcz kultowa. Jak Maideni i MotorheadFelini Wąsik pisze: ↑27 sie 2022, 09:20Metallica to trochę dla mnie za mocna, lubię rocka ale nie aż tak mocnego, jedynie lubię enter sandman i master of puppets
Mój tata lubi bardzo Metallice i Guns n roses, ale ja jakoś się do nich nie mogę przekonać, lubię może po dwa, trzy utwory jedynieDomin pisze: ↑27 sie 2022, 09:22Wychowałem się na Metallice. Jedna z moich ulubionych kapel. Dla mnie wręcz kultowa.Felini Wąsik pisze: ↑27 sie 2022, 09:20Metallica to trochę dla mnie za mocna, lubię rocka ale nie aż tak mocnego, jedynie lubię enter sandman i master of puppets
Metallica to chyba ulubiona kapela mojego ojca
Mój też ją bardzo lubi, ale najbardziej chyba jednak pistolety i róże
W sumie nawet miałbym ochotę na klasykę rocka
Tą okładkę kojarzę bardzo dobrze z kolekcji CD taty