Jakbyś miał wybrać ulubiony album Beatlesów to jaki by to był ? Ja nie potrafię wybrać, bo każdy jest ciekawy i ma coś do zaoferowania Ostatnio polubiłem bardzo Abbey Road, jak słyszę Something, coś pięknego aż mam ciarki, Octopuss Garden mam na dzwonku, Maxwell's Silver Hammer jest świetne, ukochane przez wielu Come Together, i moje ulubione Oh Darling... Ale najlepsze Her Majesty I tak już jest z Beatlesami chcesz wybrać jeden ulubiony utwór a się po prostu nie da, bo przebój goni przebój
Nie da się. Choć pewnie byłby to Help!, najczęściej leci i mam najwięcej wersji - aż 12 różnych wydań.
Jak dźwięk?
Jesteś chyba jedynym który dostał Najemnika, mógłbyś wysłać fotkę labela i w jakiej kopercie wewnętrznej była płyta ? Też w czarnej czy może w morro ?
Widzę, że również tak jak ja nie wyjmujesz winyli z folii fabrycznej, to się szanuję
Ostatnio zmieniony 26 sie 2022, 14:27 przez Felini Wąsik, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon
Niefajnie... dostałem maila, że mój egzemplarz Detoxu wyślą dopiero pod koniec października....
Mail sprzed godzinki. Będę musiał przejść się do Empiku w Otwocku, może będą mieć na stanie...
Jak dźwięk?
Jesteś chyba jedynym który dostał Najemnika, mógłbyś wysłać fotkę labela i w jakiej kopercie wewnętrznej była płyta ? Też w czarnej czy może w morro ?
Widzę, że również tak jak ja nie wyjmujesz winyli z folii fabrycznej, to się szanuję
Świetny press, koperta czarna z otworem na label, mogli się o jakiś insert postarać. Czekam na Detox
Załączniki
Ostatnio zmieniony 26 sie 2022, 18:01 przez MacPhisto, łącznie zmieniany 1 raz.
JVC QL-A7, pre CAT, Yamaha HTR 6130, Dali Zensor 7
Jak dźwięk?
Świetny press, koperta czarna z otworem na label, mogli się o jakiś insert postarać. Czekam na Detox
W Detoxie również jest ta czarna koperta, liczyłem na jakąś wkładkę z tekstami czy coś. Świetny label, o wiele ładniejszy niż w oryginalnym wydaniu
"Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany"
John Lennon