Wczoraj pojawiła się u nas w sklepie. Moim zdaniem, wyszło im to dobrze. Nie miałem niestety oryginału z 1996 roku to nie mam jak porównać
No właśnie, że to pierwsze wydanie na winylu. Wcześniej wyszła tylko na CD. Podobnie zresztą jest z wcześniejszą płytą Liberator, która też wyszła teraz na winylu.
Czy ktokolwiek, w latach dziewięćdziesiątych, przypuszczał, że dojdzie do takiej sytuacji?
Premiera na winylu ćwierć wieku po premierze na CD (i pewnie CC)!
Wczoraj pojawiła się u nas w sklepie. Moim zdaniem, wyszło im to dobrze. Nie miałem niestety oryginału z 1996 roku to nie mam jak porównać
No właśnie, że to pierwsze wydanie na winylu. Wcześniej wyszła tylko na CD. Podobnie zresztą jest z wcześniejszą płytą Liberator, która też wyszła teraz na winylu.
Czy ktokolwiek, w latach dziewięćdziesiątych, przypuszczał, że dojdzie do takiej sytuacji?
Premiera na winylu ćwierć wieku po premierze na CD (i pewnie CC)!
Nie sądzę. Sam zachłysnąłem się jakością CD i bez żalu wpakowałem gramofon i płyty do pawlacza.
Chet Baker - Chet Baker Sings Tone Poet Series 2020 US. Mono.
Jak to zrecenzować ? Najlepiej tak…
Po pierwszych dźwiękach z pokoju znikają głośniki. Wchodzi Chet i siada naprzeciw mnie. Zaczyna czarować aksamitnym głosem. Nie ma NIC w koło tylko jego głos …. MAGIA…. płyta się kończy i wychodzisz z transu.
Czuję koledzy że jak wyjdzie reedycj a (a wyjdzie) to się rozejdzie jeszcze szybciej niż za pierwszym razem.
Piotr - psiaka w końcu ustrzeliłem Obiecuję że ta fota to jednorazowa akcja bo nie lubię plagiatów. Jak by co to możemy pomyśleć o hodowli
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll
Chet Baker - Chet Baker Sings Tone Poet Series 2020 US. Mono.
Jak to zrecenzować ? Najlepiej tak…
Po pierwszych dźwiękach z pokoju znikają głośniki. Wchodzi Chet i siada naprzeciw mnie. Zaczyna czarować aksamitnym głosem. Nie ma NIC w koło tylko jego głos …. MAGIA…. płyta się kończy i wychodzisz z transu.
Czuję koledzy że jak wyjdzie reedycja (a wyjdzie) to się rozejdzie jeszcze szybciej niż za pierwszym razem.
Piotr - psiaka w końcu ustrzeliłem Obiecuję że ta fota to jednorazowa akcja bo nie lubię plagiatów. Jak by co to możemy pomyśleć o hodowli
Ooo, nice, a ja czekam na repress. Scott pewnie da znać jak już będzie wiedział kiedy. Simon nie reedycja tylko repress.
Obiecuję że ta fota to jednorazowa akcja bo nie lubię plagiatów.
Alez nie roszcze sobie zadnych praw autorskich wiec o plagiacie nie moze byc mowy.
Wrecz przeciwnie bylo by mi milo , a wrecz bylbym dumny , gdybys zechcial eksponowac swojego pieska wraz z plytami.
O i to by byla wspolna hodowla
Simon nie daj sie prosic
Just take those old records off the shelf
I'll sit and listen to 'em by myself
Today's music ain't got the same soul
I like that old time rock and roll