Nowy uzytkownik winyl.net i amator:) potrzebuje fachowej rad

Pozwól innym poznać Ciebie
ODPOWIEDZ
jkoperkiewicz

Post autor: jkoperkiewicz »

Witam,

Jezeli pisze w zlej sekcji forum to przepraszam i prosze mi powiedziec gdzie mam sie udac:)

Nazywam sie Jacek i w te swieta dostalem gramofon Hyundai RT 910 RIP od dziewczyny. Domyslam sie ze nie jest to najwyzszej klasy gramofon, ale nie daje rady sluchac muzyki na malych wbudowanych glosnikach. Dzwiek sie znieksztalca i sluchanie staje sie mniej przyjemne.

Samego gramofonu oczywiscie nie zmienie, gdyz jest to prezent, ale chcialbym sie jakos uratowac, kupujac wzmaczniacz i glosniki:) Jezeli moglibyscie mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny:)

Zakresu cenowego nie jestem w stanie ocenic. Moge tylko dodac ze zalezy mi na bardzo dobrej jakosci. Wiem jedno ze chcialbym zeby glosniki nie byly zbyt duze, a wzmaczniacz postawie pod gramofonem.

Pozdrawiam serdecznie,
Jacek
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

Cześć Jacek

Przeniosłem temat do działu powitań.
jkoperkiewicz pisze:Samego gramofonu oczywiscie nie zmienie, gdyz jest to prezent
Dlaczego?

Poradzić mogę Tobie tyle, że dokupienie wzmacniacza i kolumn gówna nie wypoleruje.

Ciężko cokolwiek konkretnego doradzać jeśli nie wiadomo ile ktoś ma funduszy w portfelu. Dla jednego 200 złotych to dużo, dla innego 2000.

Wczytaj się w parę dyskusji, np. ta: http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=43&t=1342
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
jkoperkiewicz

Post autor: jkoperkiewicz »

Czytam te dyskusje i ciezko mi sie ustosunkowac , skoro kazdy pisze co innego:)

Budzet moze byc do 2000 nie ma problemu:)
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

jkoperkiewicz pisze:skoro kazdy pisze co innego:)
Nie przesadzaj. Ja "dla jaj" Tobie tego linku nie podałem. Są też inne w dziale ogólnym.

Fakty są takie, że dziewczyna chciała dobrze, ale dostałeś sprzęt, który nikomu nie polecamy.
Pytanie tylko co chcesz z tym zrobić.

Jak dostajesz dziurawą taczkę to nowe kółko czy podgrzewane rączki problemu nie rozwiązują.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Awatar użytkownika
krolix

Re: Nowy uzytkownik winyl.net i amator:) potrzebuje fachowej

Post autor: krolix »

jkoperkiewicz pisze: Hyundai RT 910 RIP
Widzę, że producent tego sprzętu ma poczucie humoru. ;)

Wojtek ma rację, to ustrojstwo nie nadaje się do słuchania płyt, co nie oznacza też jednak, że należy się prezentu pozbywać - można gdzieś postawić a do odsłuchu używać czegoś, co się do niego nadaje. :)
ODPOWIEDZ