Wszystkim koleżankom i kolegom z forum życzę pomyślności w Nowym Roku i wielu wzruszeń muzycznych.
drifter
-
drifter
drifter
Chciałbym się przywitać na forum. Co prawda napisałem już kilka słów o sobie szukając gramofonu, ale wypada tutaj powtórzyć. Mam na imię Marcin, mieszkam we Wrocławiu, raptem 2 tygodnie temu kupiłem pierwszy w życiu gramofon, ot powrót do klasyki na starość
I tak znalazłem się na tym forum. Lubię rocka progresywnego (też na granicy z hard rockiem), słucham też bluesa i trochę jazzu. Wydaje mi się też, że "dojrzałem" już do muzyki poważnej/operowej (a trochę to u mnie trwało), choć mnogość wykonań i przez to trudność w znalezieniu tych najlepszych nie ułatwia tego zadania. Mam nadzieję (a właściwie to już prawie pewność), że oprócz wymiany informacji na temat płyt winylowych, znajdę tu źródło wymiany wiedzy o muzyce w ogóle.
Wszystkim koleżankom i kolegom z forum życzę pomyślności w Nowym Roku i wielu wzruszeń muzycznych.
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: drifter
Cześć 
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt: