Witam bardzo serdecznie
- olmeca
Witam bardzo serdecznie
Witam wszystkich jako świeży użytkownik tego forum, na które doprowadziły mnie poszukiwania w odmętach internetu.
Nazywam się Łukasz, pochodzę z zacnego miasta jakim jest Łańcut, ale od kilku lat miejscem stałego pobytu jest Gdynia. Winyle były w moim życiu od dzieciństwa jeszcze katowane na starym Bambino. Teraz czekam aż mnie ktoś opluje, że posiadam jedynie Fonica GS-500, ale może z czasem i zmianą miejsca zamieszkania się uda wymienić na któryś model z oferty Pro-Ject.
Część moich znajomych nie do końca pojmuje moje podejście do zbierania CD i winyli w dobie gdzie większość muzyki jest w formie mp3, ale już tak mam że wole stare dobre czasy.
Nazywam się Łukasz, pochodzę z zacnego miasta jakim jest Łańcut, ale od kilku lat miejscem stałego pobytu jest Gdynia. Winyle były w moim życiu od dzieciństwa jeszcze katowane na starym Bambino. Teraz czekam aż mnie ktoś opluje, że posiadam jedynie Fonica GS-500, ale może z czasem i zmianą miejsca zamieszkania się uda wymienić na któryś model z oferty Pro-Ject.
Część moich znajomych nie do końca pojmuje moje podejście do zbierania CD i winyli w dobie gdzie większość muzyki jest w formie mp3, ale już tak mam że wole stare dobre czasy.

- Mr. Moonlight
Re: Witam bardzo serdecznie
Witaj Łukasz na forum 

“Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”
― John Lennon
― John Lennon
-
- olmeca
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Witam bardzo serdecznie
Cześć Łukasz

Czemu z oferty PJ? Podobają się czy jak?olmeca pisze:ale może z czasem i zmianą miejsca zamieszkania się uda wymienić na któryś model z oferty Pro-Ject.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- olmeca
Witam bardzo serdecznie
Tak, wizualnie mi się spodobał jak go gdzieś na jakimś filmie zobaczyłem. Pewnie przed samym zakupem napisze jaki budżet i dopasowanie czegoś do niego.
Wojtek co z nimi nie tak?
Wojtek co z nimi nie tak?

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Witam bardzo serdecznie
Podstawowe modele nie są warte zachodu. Poczytaj trochę forum.olmeca pisze:Wojtek co z nimi nie tak?
Wygląd to nie wszystko, ale na szczęście podobnych gramofonów trochę jest

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
- olmeca
Witam bardzo serdecznie
Jak już to będę się porywać na coś z linii RPM. Tak doczytam, w końcu po to się tu pojawiłem 

- tollo