Gdynia wita Winylowców
-
Gdynia wita Winylowców
Cześć. Mirek z Gdyni. Coś mnie ostatnio napadło na sprzęt muzyczny i dziwnym trafem trafiłem na to forum. Ot magia winyli. Staję dziś przed wyborem gramofonu, który zechciał by współpracować z moim wzmakiem Nad C352 i ukoił uszy muzą z moich Magnatów Vector 207. 

- kaZ
Gdynia wita Winylowców
Cześć 

"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
- Winters
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Gdynia wita Winylowców
Cześć 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
-
-
-
Gdynia wita Winylowców
Tak jak wypadało się przywitać na forum tak nie wypada odejść z niego bez pożegnania. Dziękuje wszystkim za udzieloną pomoc w wyborze sprzetu, przepraszam za to co było złe. Dobrze że takie forum istnieje i że osoby z mniejszym portfelem mają możliwość w zasięgnięciu rady co kupić, w przeciwieństwie do AS. I więcej luzu panowie i panie.
dla wszystkich

- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Tylko niech Ci nie przychodzi do głowy kasować swojego konta tutaj, bo co zrobię jak znowu będę w kaczej dupie 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
-
Korzystając z założonego tematu,który z racji zamieszkania pasuje też do mnie
również chciałem się pożegnać z forumowiczami i podziękować Wam za wszystko,bo dzięki temu forum udało mi się nieco liznąć winylomani.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- motown
Gdynia wita Winylowców
Dlaczegóż odchodzicie? Wszystko przez Wojtka? Może nie jest taki wredny na jakiego wygląda? ;]
Pay for that motherfucker record
The Motown Sound™
The Motown Sound™
- tollo
Gdynia wita Winylowców
Może każdy powinien zrobić rachunek sumienia? Przecież każda akcja wywołuje reakcje.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Gdynia wita Winylowców
Zapytaj chłopaków na PW to może się dowiesz. Ja myślę, że kiedyś jednak jeszcze wrócąmotown pisze:Dlaczegóż odchodzicie? Wszystko przez Wojtka? Może nie jest taki wredny na jakiego wygląda? ;]

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Gdynia wita Winylowców
Co przez Wojtka, co przez Wojtka, pomimo ostrego języka trzyma jakiś poziom na forum i za to go szanuję. Dlaczego dochodzę? Nie jestem winylomaniakiem, słucham winyli i to wszystko. Nie interesuję się sprzętem więc i nie zabieram głosu w wątkach zakupowych czy technicznych a tylko wklejanie fotek tego czego akurat slucham? Linku do forum na papierosyforum nie usunąłem, dalej naprowadza zainteresowanych. To jest forum tematyczne a ja niewiele mam w temacie tym do powiedzenia a wymadrzac się nie będę. Oczywiscie zaglądam tu jako osoba niezalogowana i rzucam okiem na poniektore tematy. To tak w skrócie. 
Tollo, gratki nowego fartuszka

Tollo, gratki nowego fartuszka