Piona!
- notopa
- Gramofon: Technics SL-1600mk2
Piona!
Jestem Łukasz. Jestem z Wrocławia. Nigdy się nie przedstawiałem, aczkolwiek na forum już troszkę jestem...wykorzystałem co niektórych i dlatego u mnie w domu od ponad roku gra muzyka. Tak naprawdę gra.
Przedstawiam się dopiero teraz, bo Darek inaczej nie sprzeda mi płyty podobno. Tak napisane jest. W pewnym wątku. Nie to że chciałbym coś od niego kupić, bo podobno ceny z kosmosu, płyty kapelusze i nie mieszczą się do odtwarzacza cd, ale co jeśli?
Przedstawiam się dopiero teraz, bo Darek inaczej nie sprzeda mi płyty podobno. Tak napisane jest. W pewnym wątku. Nie to że chciałbym coś od niego kupić, bo podobno ceny z kosmosu, płyty kapelusze i nie mieszczą się do odtwarzacza cd, ale co jeśli?
well of course I'd like to sit around and chat
well of course I'd like to stay and chew the fat
well of course I'd like to stay and chew the fat
- klin
- Gramofon: Thorens 125 MK II
- cooledit
- Gramofon: Acoustic Solid
Re: Piona!
Witaj ! Nareszcie officjalnie

I zapomniałeś dodać, że przed wysyłką czyści każdą gwoździem 'krokwiakiem' co by każdy pyłek z rowków wyskrobać i reklamacji nie mieć, że trzeszczy coś.
Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
- Dziadek
- Kontakt:
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: Piona!

Witaj zatem pielgrzymie!
E-tam, spoko moja ultrdźwiękówka nie jest taka słaba, właśnie Gufiemu rozwaliłem płytę, bo pęcherzyki były

- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50