Ja niestety nie zagłosowałem, bo nie chce mi się rejestrować a konta na FB nie posiadam.
eenneell pisze:" dzisiaj, 02:25 | Wojtek:
Z mojej strony głosu nie ma, gdyż po prostu nie lubię Twojej muzyki Robert (bez urazy), a przez te lata przesłuchałem już chyba wiekszość tego co umieściłeś w sieci. To nie pozwala mi zagłosować." (SB)
Oto argument![]()
Można coś "lubić/ nie lubić"...
Może się coś podobać/ nie podobać...
Można oceniać:
Dobre/ złe...
Mogą być sympatie/antypatie...
Na taką muzykę można/ trzeba głosować z czystym sumieniem...
Z naciskiem na słowo "trzeba"!
Ale każdy może robić jak uważa...
Argumentu Admina nie rozumiem...:
"Z mojej strony głosu nie ma..."reszta jw... mocno to trąci "polaczkowstwem"![]()
Nie jestem fanem/entuzjastą takiej muzy....Ale na tak dobrą głosuję z CZYSTYM SUMIENIEM![]()
Adminie przemyśl to!
pzdr
Ł
Jedni głosują tak inni tak...A jeszcze inni sami na siebie!Pilot pisze:Najlepszy czy ten który ma najwięcej kumpli, którzy oddadzą głosy?
W tym kontekście to co znaczy; " Na taką muzykę można/ trzeba głosować z czystym sumieniem..."- przymusu nie maPilot pisze:Co oznacza słowo "Trzeba głosować"?
W idealnym świecie może i tak, nasz idealny nie jest bez marketingu, reklamy to wiele zespołów pozostaje nieznanych, o szczęście trzeba dbać.Pilot pisze:Przymusu zgadzania się, odpowiadania też nie ma. Ciekawe. Każdy muzyk, każdy zespół musi poznać swoje miejsce w szeregu a osiągnie to tylko uczciwą konkurencją...