No to właśnie po to są te duże zbiorcze wątki. Służą jako archiwum.Acia pisze:Wiem, że jest taki temat Kupię do danej kwoty i tam wasze opinie ale ja bym chciała wiedzieć co w tej kategorii jest dobre a co nie?
To byłyby artykuły typowo wiedzowe czy też recenzje, a takich jest u nas niewiele.Acia pisze:Unitra Fonica, Denon, Technics? Najlepiej ze zdjęciami:) I cechy charakterystyczne danego modelu.
Mało komu chce się tak dokładnie recenzować sprzęt na łamach forum.
Co nie znaczy, że ja tego zabraniam. Ba, wręcz namawiam zawsze do napisania paru słów

Jeśli nie ma odpowiedzi to jest to dobry zaczyn do rozpoczęcia nowej dyskusjiAcia pisze:Przeszukałam także forum a propos gramofonu fonica g 601 A( taki posiadam) i nie znalazłam nurtujących mnie odpowiedzi, jaka wkładka, igła( wiem, że o igłach i wkładkach jest oddzielny temat ale ja nadal nie znalazłam odpowiedzi co jest dobrym zamiennikiem a co nie,czy ten adapter warto udoskonalać w ogóle? Wamat służy pomocą przy doborze igieł i wkładek ale ja nawet nie wiem czy muszę ją wymieniać.

Otóż to. Jak nie ma pytań to nie można liczyć na odpowiedziWinters pisze:Po prostu pytaj o cokolwiek, co by Cię nurtowało w odpowiednich działach.