Hej

Pozwól innym poznać Ciebie
ODPOWIEDZ
metalhead

Hej

Post autor: metalhead »

Witam,

Z tej strony Rafal. Nie wiem czemu mnie wzielo ostatnio na winyle. Fakt sluchalem ich jakies 15 lat temu, jak bylem w technikum, biedny jak mysz koscielna. Jedyny sprzet jaki mialem, to jakas wieza dwukasetowa i na gorze "kręcidło" :)
Przywiezione z Niemiec chyba w '92. Ile to sie spedzilo czasu na przegrywaniu kaset i częstym przewijaniu ich ołówkiem :lol:
Tak czy inaczej, teraz czlowiek jest bardziej dojrzaly i troche zamorzniejszy. Sprzetu gramofonowego nie mam, jedynie na biurku Denon DRA-F109 i TAGA PLATINUM v2 B-40 do sluchania lossless. Takze w tej chwili moje plyty lezą delikatnie zamkniete w futerale :D

Slucham muzy metalowej, glownie death/black : Gorgoroth, Limbonic Art, Satyricon, Einherjer, Vader, Behemoth i wiele innych. Lubie tez klasycznego rocka i OST.
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu obcująca w podobnych klimatach dusza, ktora w niedalekiej przyszlosci pomoze mi w kupnie sprzetu.

Pozdr.
Awatar użytkownika
Wojtek
Administrator
Kontakt:

Hej

Post autor: Wojtek »

Cześć Rafał :)
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Awatar użytkownika
Michal35

Hej

Post autor: Michal35 »

Cześć
Gramofon: Sony PS-X 60, AT 440 Mlb, AT 33ML i wiele innych
Nuda dual mono.
Hitachi HMA 7500 + HCA 7500 MK II
Dali Ikon 6
Awatar użytkownika
JacK
Gramofon: Kuzma Stabi S

Re: Hej

Post autor: JacK »

Cześć :)
Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
ODPOWIEDZ