powitanie
-
- Gramofon: GS 461/MF104
powitanie
Dzień dobry wszystkim grupowiczom , mam na imię Zbyszek i jestem z Mielca zapisałem się na forum ponieważ jak dużo osób widzę potrzebuje rady doświadczonych fanów sprzętu odsłuchowego. Mam 5 z przodu , ale jestem fanem prawie każdej muzyki oprucz twardego heavy metalu i mocnego kantry. Sam odrestaurowywuje stare kolumny typu np. Altusy wymieniam paki robię nowy fornir głośniki w/g potrzeby wymieniamy zawieszenia. posiadam dużo płyt winylowych i lubię je posłuchać odnowiłem GS 461 , który służy mi już kilkanaście lat ale wkurza mnie jego nie równość obrotów. Chciałbym kupić używany gramofon i potrzebuję podpowiedzi co i jak obserwować i co kupić, ale to już założę temat.
- mrcnoos
- Gramofon: Składak
Re: powitanie
Czołem.
Gonię Cię wiekiem, ale w dalszym ciągu jedynkę mam z przodu.
Dam namiary na dobrego dentystę
Gonię Cię wiekiem, ale w dalszym ciągu jedynkę mam z przodu.
Dam namiary na dobrego dentystę

- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
- darksome
- Gramofon: Audio Linear td 4001
Witaj
Dawid Szydełko
Cyt. "Kto walczy z potworami, Ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał się potworem. Gdy zaś długo spoglądasz w bezdeń, spogląda bezdeń także w Ciebie." - F. Nietzsche
Cyt. "Kto walczy z potworami, Ten niechaj baczy, by sam przytem nie stał się potworem. Gdy zaś długo spoglądasz w bezdeń, spogląda bezdeń także w Ciebie." - F. Nietzsche
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Sie masz 

JVC QL-A7, JVC Z1S, ADC QLM32 MK3, Schiit Mani, Nikko STA8080, Dual CL720
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
Akai CD1100, Luxman L230, Namco NSZ333
------------------------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
- xytrasik
- Gramofon: Dual CS 721
- Kontakt:
Hejka
Tarnówek pozdrawia Mielec, tam dobra pizzeria była, rdzenny Włoch prowadził. Te samolociki na wlocie Mielca pamiętne.
Jakieś dziwne macie zęby w Mielcu, pewno przez SSE Euro Park Mielec, kto to widział przedtrzonowcami siekać?
Chyba, że zęby znaczenia nie mają, bo zaczytani jesteście w słownikach pisowni polskiej. Oprucz, kantry, interpunkcja, duża litera początek zdania

Tarnówek pozdrawia Mielec, tam dobra pizzeria była, rdzenny Włoch prowadził. Te samolociki na wlocie Mielca pamiętne.
Jakieś dziwne macie zęby w Mielcu, pewno przez SSE Euro Park Mielec, kto to widział przedtrzonowcami siekać?
Chyba, że zęby znaczenia nie mają, bo zaczytani jesteście w słownikach pisowni polskiej. Oprucz, kantry, interpunkcja, duża litera początek zdania

- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Witaj.
Pod tym Mielcem same zdolne chłopaki, też znam z tych okolic naprawiacza i renowatora kolumn, magnetofonów etc.
Pod tym Mielcem same zdolne chłopaki, też znam z tych okolic naprawiacza i renowatora kolumn, magnetofonów etc.
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
- eu4yaon
- Gramofon: Pioneer