Witam forumowiczów.
Moje klimaty to głównie punk rock (szczególnie wczesny), oi, ska, reggae, nowa fala i czasem jazz. Dotychczas wyznawca płyty kompaktowej, aż do momentu kiedy kupiłem ustrojstwo do odtwarzania mp3 z pendrive'ów i kart z opcją puszczania analogów...
Puściłem raz i mnie wciągnęło...
Pozdrawiam
- do czarnych: Sanyo TP 489
- do srebrnych: Sony CDP-M201
- do cyfry: Maginon HS-T08
Cześć rentgen, też lubię wczesnego punk rocka, ale tego Skrewdrivera od Trumpa jeszcze się nie dorobiłem.
Zapraszam do prezentowania swoich płyt w stosownym wątku, bo mało nas tu... viewtopic.php?f=28&t=2807&start=47940
Cześć rentgen, też lubię wczesnego punk rocka, ale tego Skrewdrivera od Trumpa jeszcze się nie dorobiłem.
Zapraszam do prezentowania swoich płyt w stosownym wątku, bo mało nas tu... viewtopic.php?f=28&t=2807&start=47940
Dzięki
Też poluję na ten album.
Coś zaprezentuję w chwili wolnej.
Witaj, ale gramofon retro z Hanpin do punkrocka nie pasuje
- kiedyś kol.@olsza84 miał czerwonego Duala (chyba 604) po tuningu na sprzedaż - taki to tak
przypominam sobie nazwę - ferrari edition
Witaj, ale gramofon retro z Hanpin do punkrocka nie pasuje
- kiedyś kol.@olsza84 miał czerwonego Duala (chyba 604) po tuningu na sprzedaż - taki to tak
przypominam sobie nazwę - ferrari edition
HS-T08 to nie jest retro walizkowiec. Ma bardziej współczesny wygląd, co nie zmienia faktu, że jest Hanpinem i wymiana sprzętowa jest bliżej niż dalej. Pozdrawiam!