Dzień dobry
- Jacek_Karolak
Dzień dobry
Nazywam sie Jacek. Witam wszystkich uczestników forum. Wiele lat temu kolekcjonowałem płyty gramofonowe. Miałem dość pokaźną kolekcję. Przez kilka lat pracowałem w Poljazzie. Kolejne lata to Zakłady Radiowe Kasprzaka i handel płytami na wszelakich giełdach z Hybrydami włącznie. Stan wojenny, rodzina i proza życia odciągnęły mnie od ulubionych zajęć. Część kolekcji sprzedałem ludziom którzy chcieli słuchać muzyki i zależało im na tym. Reszta wylądowała na wiele lat w piwnicy. Kilka lat temu zakupiłem sobie gramofon. Kolejny. Nie było łatwo. Ale jakoś dostałem. I znów słucham sobie czasem płyt. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie sieć. Okazało się, że w tematach mi dobrze znanych, jest tak duża ilość ponapisywanych głupot, że nie wytrzymałem. Dlatego będę miał do koleżeństwa wiele próśb i pytań. Ale to już w konkretnych wątkach. Oczywiście jak uda mi się je założyć. Z racji posiadanej metryki nie zawsze radzę sobie z komputerami i dlatego z góry proszę o wybaczenie. Pozdrawiam i po raz kolejny witam.
Ocalić od zapomnienia zapomniane firmy: Poljazz i Pronit. Póki jeszcze żyjemy, zostawmy po sobie ślad na Ziemii.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Dzień dobry
Cześć Jacek
Pewnie masz dużo ciekawych historii do przekazania

Pewnie masz dużo ciekawych historii do przekazania

Bez obaw, w razie czego moderacja pomaga/poprawia/przenosi treściJacek_Karolak pisze:Oczywiście jak uda mi się je założyć. Z racji posiadanej metryki nie zawsze radzę sobie z komputerami i dlatego z góry proszę o wybaczenie.

Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- kaZ
Dzień dobry
Cześć 

"Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy "
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Re: Dzień dobry
Cześć 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- Kusma