Tomek, rodem z Ziemi Sanockiej, teraz na dalekiej północy, w Norwegii...
Czystym przypadkiem trafiłem na to forum, przeglądałem, czytałem i wsiąkałem powoli.. w końcu przyszedł czas na rejestrację

Co mnie do tego skłoniło? - luźna atmosfera, brak spinania się i prężenia mięśni "muzycznych" osób, które się na tym forum udzielają.
Nie ma tutaj zadzierania nosa, wyśmiewania.. Uderza wzajemny szacunek - niezależny od grubości portfela tych pytających..
Przygodę z winylami czas zacząć - kolekcja ponad 100 płyt już jest, część czeka w Polsce jeszcze, część tutaj - kupowana i dobierana na różnego rodzaju 'loppemarketach' (miejscowych targach). Czas na kompletowanie sprzętu - zapoznając się z tym forum nabrałem pewności, że się to uda..
2 lata temu zostałem mocno zniechęcony w jednym z audiofilskich sklepów wrocławskich - wyszedłem z przekonaniem, że bez 10 tyś. złotych w kieszeni (na początek) nie mam czego szukać w tym czarnym świecie.

Dzięki wam zmieniły się moje wyobrażenia - marzenia można jednak zrealizować.

Przedział zainteresowań muzycznych bardzo szeroki..szkoda się nad tym rozwodzić. Jedne odchodzą,czasem dezaktualizują, inne dopiero są odkrywane, czasem są powroty i odkrywanie nowych treści w starym..
Pozdrawiam wszystkich serdecznie