Witam wszystkich użytkowników Forum,
Pojawiłem się tutaj ponieważ dorosłem do decyzji o wyprzedaży mojej kolekcji winyli liczącej ok. 130 pozycji.
Na płytach znajdują się głównie polskie i zagraniczne klasyczne pozycje rapowe oraz muzyka elektroniczna (od Cinematic Orchestra przez Jazzanovę po Ratatat). Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Mam nadzieję, że dzięki mojej obecności na Forum kilka ciekawych wydawnictw znajdzie się w rękach kompetentnych osób, które zadbają o winylowe cuda.
Pozdrawiam,
Piotr
Dzień dobry! :)
- Kusma
hejka!
moze moglbys przygotowac jaks liste w dziale sprzedam?
Na zasadzie: album - wykonawca - wydawnictwo - stan - cena
napewno szybciej pozbedziesz sie tych tytulow w ten sposob:)
moze moglbys przygotowac jaks liste w dziale sprzedam?
Na zasadzie: album - wykonawca - wydawnictwo - stan - cena
napewno szybciej pozbedziesz sie tych tytulow w ten sposob:)
Nie bulwersuj się tak forumowiczu... to tylko moja subiektywna opinia :D
-
Re: Dzień dobry! :)
Tak, tak,
Właśnie się do tego zabieram. To może trochę potrwać bo bywam zajęty. Ale chętnie wyślę listę płyt w xls'ie na adres e-mail (w ramach rozwiązania doraźnego).
Pzdr,
Piotrek
P.S.: Problemem jest też to, że nie potrafię rzetelnie (według proponowanej na forum skali) określić na szybko stanu tych płyt. Odsłuch i dokładny opis płyt też trochę zajmie tym bardziej, że chwilowo nie mam wkładek na żadnym z gramofonów
edit: P.S.:
Właśnie się do tego zabieram. To może trochę potrwać bo bywam zajęty. Ale chętnie wyślę listę płyt w xls'ie na adres e-mail (w ramach rozwiązania doraźnego).
Pzdr,
Piotrek
P.S.: Problemem jest też to, że nie potrafię rzetelnie (według proponowanej na forum skali) określić na szybko stanu tych płyt. Odsłuch i dokładny opis płyt też trochę zajmie tym bardziej, że chwilowo nie mam wkładek na żadnym z gramofonów

edit: P.S.:
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Cześć
DJ?aged_vinyl_pusher pisze:P.S.: Problemem jest też to, że nie potrafię rzetelnie (według proponowanej na forum skali) określić na szybko stanu tych płyt. Odsłuch i dokładny opis płyt też trochę zajmie tym bardziej, że chwilowo nie mam wkładek na żadnym z gramofonów
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Hej,
Nazywając się DJ'em popełniłbym spore nadużycie, ale fakt cześć moich płyt jest "wypalcowana", nieumyta i traktowana z, pewnie budzącą odrazę na tym forum, brutalnością
Inne zostały kupione tylko do odsłuchu. Cześć nigdy nie brała udziału w tworzeniu miksów. Podsumowując to kolekcja, która nigdy nie była używana do celów profesjonalnych (granie w klubach), służyła zabawie muzyką lub po prostu delektowaniu się nią.
Wkładki rzeczywiście zostały pożyczone koledze, który zajmuje się profesjonalnie DJingiem
Pozdrawiam,
Piotrek
Nazywając się DJ'em popełniłbym spore nadużycie, ale fakt cześć moich płyt jest "wypalcowana", nieumyta i traktowana z, pewnie budzącą odrazę na tym forum, brutalnością

Inne zostały kupione tylko do odsłuchu. Cześć nigdy nie brała udziału w tworzeniu miksów. Podsumowując to kolekcja, która nigdy nie była używana do celów profesjonalnych (granie w klubach), służyła zabawie muzyką lub po prostu delektowaniu się nią.
Wkładki rzeczywiście zostały pożyczone koledze, który zajmuje się profesjonalnie DJingiem

Pozdrawiam,
Piotrek
- JacK
- Gramofon: Kuzma Stabi S
Cześć 

Kuzma Stabi S, Rega RB300, Dynavector DV - 10X5, Sonneteer's Sedley (first edition), AVM Competition, B&W CDM1NT
- wojciech06
- Gramofon: Dual model CS 721
Witaj

W Polsce obowiązującym językiem jest język polski. Starajmy się pisać poprawnie ortograficznie. W miarę możliwości dbajmy o obecność polskich znaków diakrytycznych (tzw. ogonków, jak "ę", "ą" itd.).