Żeby nie było, że świeżo po rejestracji i od razu z pytaniami na forum lecę

Mam 29 lat i na co dzień pracuję jako grafik. Bardzo lubię kino i gry, ale przede wszystkim dobrze opowiedzianą historię. Jeszcze większą miłością z racji swoich zainteresowań pałam właśnie do muzyki filmowej i growej... Jako ogromny fan literackiego Wiedźmina a później dalszych historii opowiadanych w grach CDProjektu, swój pierwszy winyl kupiłem z przytupem, bo za 250zł (koszty cła niestety robią swoje) -> http://www.thinkgeek.com/product/jorj/ . Początkowo miało być tylko "do kolekcji" Wiedźmińskich rzeczy, ale jednak wzdrygnęło we mnie jakieś większe uczucie i chęć posiadania także innych soundtracków, które w przeciwieństwie do swoich kompaktowych odpowiedników są na winylu właśnie przepięknie wydane. Ponadto jest kilka płyt, które zostały zaaranżowane i wydane tylko na winylach także ... chciałem więc rozpocząć swoją przygodę. Ale wpierw muszę skompletować sprzęt, który pozwoli mi owe winyle odtworzyć, dla tego zarejestrowałem się na forum licząc, że otrzymam pomoc od fachowców i znawców w tej dziedzinie

Pozdrawiam serdecznie
Quong