Wiajcie
-
- Gramofon: Unitra Gs 420
Wiajcie
Czesc. Pozdrowienia z polsko-czeskiego pogranicza. Urodzony w pierwszej polowie lat 80tych i wychowany na dobrym rocku z czarnej płyty. Liceum- walkman w szafie, mp3 i dokanałowki, studia - imprezy z mp3, youtuba. Nie zauważałem tej pustki. I coś się zmieniło. Biedronka i imitacja gramofonu oraz plyta jedyna dostępna n.w.a. Trzy godziny po powrocie z biedy bylem w niej spowrotem oddac tą imitacje, a następne dwa dni jak w amoku szukałem moich starych gratow audio.
Wreszcie gra. Wzmacniacz unitry+gs434+kolumny aiwa z wiezy. Odnslezione ok 50 winyli, z czego 40 to zachodnie wydania zepp, floydow, sabbatow. Nastepne dni to moje lzy radości w oczach i kompletne nizrozumienie zony. Czyłem się tak jagbym po 15 latach odzyskał drugą połowe siebie. W miedzy czasie zakupiłem amplituner Lustre CR8080se, przywrociłem do życia gs 420 i w salonie zagościły cztery sporawe kolumny. Co spowodowało dalsze komplikacje małżeńskie. I tu z pomocą przyszedł mi mój 13 miesięczny syn.
Nie da się go oszukć. Od 6 rano jak wstanie do 18 MUSI się kręcić czarna płyta. Wielokrotne próbowakiśmy tej samej muzyki z cd, netu, czy flac (lap+sbxfi). I jedo co robi bobas to macha raczka na boki i mowi "nie nie nie" lapie za palec i prowadzi do gramofonu.( dodam ze testy robilismy tez imitujac prace gramofonu, dzieci to wzrokowcy, podobno).
Obecnie dzięki powrotowi czarnej płyty z domu znikneły męczące skrzeki tv, reklamy budzace dzieci, telewizyjna papka. A i moja druga połowka zakłada ortodynamiki na głowę i ma godzinkę prywatności z Adele.
Pozdrawiam.
Wreszcie gra. Wzmacniacz unitry+gs434+kolumny aiwa z wiezy. Odnslezione ok 50 winyli, z czego 40 to zachodnie wydania zepp, floydow, sabbatow. Nastepne dni to moje lzy radości w oczach i kompletne nizrozumienie zony. Czyłem się tak jagbym po 15 latach odzyskał drugą połowe siebie. W miedzy czasie zakupiłem amplituner Lustre CR8080se, przywrociłem do życia gs 420 i w salonie zagościły cztery sporawe kolumny. Co spowodowało dalsze komplikacje małżeńskie. I tu z pomocą przyszedł mi mój 13 miesięczny syn.
Nie da się go oszukć. Od 6 rano jak wstanie do 18 MUSI się kręcić czarna płyta. Wielokrotne próbowakiśmy tej samej muzyki z cd, netu, czy flac (lap+sbxfi). I jedo co robi bobas to macha raczka na boki i mowi "nie nie nie" lapie za palec i prowadzi do gramofonu.( dodam ze testy robilismy tez imitujac prace gramofonu, dzieci to wzrokowcy, podobno).
Obecnie dzięki powrotowi czarnej płyty z domu znikneły męczące skrzeki tv, reklamy budzace dzieci, telewizyjna papka. A i moja druga połowka zakłada ortodynamiki na głowę i ma godzinkę prywatności z Adele.
Pozdrawiam.
Kenwood kr7340 + kenwod kr44sl (5.1)
Lustre Cr8080se Unita gs420 + at95e
Grundig gdsh 221, gdsh 224, akg k92
Lustre Cr8080se Unita gs420 + at95e
Grundig gdsh 221, gdsh 224, akg k92
- trafalgar
- Gramofon: Kenwood KP 990
Re: Wiajcie
Cześć.
Myślałem że od kiedy wynaleziono pilot do TV dzieci są zbędne,ale .......jak widać myliłem się.
Myślałem że od kiedy wynaleziono pilot do TV dzieci są zbędne,ale .......jak widać myliłem się.

- cooledit
- Gramofon: Acoustic Solid
Witaj ! 

Acoustic Solid Classic Wood Black + Rega 303 + Goldring 2100 --> Graham Slee Era Gold V + PSU 1 --> Primare CD32 + I32 --> Focal CHORUS 836VW, kilka drucików z Acoustic Zen i Tara Labs
- folgel
- Gramofon: Telefunken TS 950
- Dziadek
- Kontakt:
- MMarek
- Gramofon: DP-59L / PS-X50
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Dobrý den kamarád z Ostravy 

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio