Witam
-
- Gramofon: Denon Dp47f
Witam
Hej!
Mam na imię Paweł, lat 38.
Jakiś czas temu dostałem w spadku trochę czarnych krążków, co mnie zmobilizowało do zaznajomienia się z tak szerokim tematem jakim są płyty winylowe. Swoje 2 grosze dołożył do tego mój dobry znajomy, który kilka takowych krążków dał mi posłuchać na swoim sprzęcie. To wystarczyło abym się tu znalazł. Przyznam się bez bicia, że gramofonu nigdy nie posiadałem i jak jakiś już znajdę (liczę na waszą pomoc) to będzie mój pierwszy.
Co do muzyki to słucham głównie ciężkiego grania, choć klasycznym rockiem jak Jethro Tull czy Deep Purple też nie pogardzę.
To chyba na tyle i jeszcze raz witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Paweł, lat 38.
Jakiś czas temu dostałem w spadku trochę czarnych krążków, co mnie zmobilizowało do zaznajomienia się z tak szerokim tematem jakim są płyty winylowe. Swoje 2 grosze dołożył do tego mój dobry znajomy, który kilka takowych krążków dał mi posłuchać na swoim sprzęcie. To wystarczyło abym się tu znalazł. Przyznam się bez bicia, że gramofonu nigdy nie posiadałem i jak jakiś już znajdę (liczę na waszą pomoc) to będzie mój pierwszy.
Co do muzyki to słucham głównie ciężkiego grania, choć klasycznym rockiem jak Jethro Tull czy Deep Purple też nie pogardzę.
To chyba na tyle i jeszcze raz witam wszystkich forumowiczów.
- Pawelec
- Gramofon: Składak
Witam
Cześć Paweł 

AKTUALNA SPRZEDAŻ - pierwszy post
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
viewtopic.php?t=15809#p307122
Słuchać możesz jeszcze lepiej i jeszcze piękniej.
https://instagram.com/murasaudio
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
-
- Gramofon: Denon Dp47f
Witam
Faktycznie uprościłem do stwierdzenia - ciężkie granie, a wachlarz zespołów które lubię słuchać i mieszczą się w tym przedziale jest dość szeroki. Począwszy od klasyków jak Paradise Lost, Metallica, Megadeth poprzez Bolt Thrower, Rotting Christ, Septic Flesh, Limbonic Art kończąc In Flames, Amon Amarth, Old Man's Child i Ghost. Jest tego dużo więcej i o różnym natężeniu "ciężkości" w muzyce, ale to tylko takie tam przykłady
Z innej beczki muzycznej bardzo lubię też Dead Can Dance, Arcana lub Dargaard ale tu już zdecydowany brak metalowych riffów.

Denon DP 47F - Denon DL-160 / MC Denon DL-103 / Audio Physic Tempo 25 / Hegel H20 / Hegel P20 / Hegel CDP4mk2
- Dziadek
- Kontakt: