Po zakończonej niedawno licytacji (poszła już teraz nie pamiętam ale 60 czy 80 zł) Znów wisi na kup teraz

Ktoś wylicytował ale jednak nie wylicytował

Eh.. ja to już nie mam siły do tego, tak mnie ten rodzaj transakcji osłabia, że nawet mi się nie chce Wam opisać.
To on wie bo każdy może czytać. Ale nie każdy może pisać i dlatego tworrzy nowe konta. A co tam. Prawda zawsze zwycięży
Może gościu choruje na schizofrenie ?darkman pisze: ↑05 lis 2018, 16:06Do swoich obserwacji z postu #122 dodałbym jeszcze szczegół lokalizacji, który się pojawiał w ostatnich miesiącach.
Chodzi o podawanie *lokalizacji zagranicznej: jakieś miasto, jakiś kraj, najchętniej zachód Europy lub dajmy na to 'Oceania' czy inna Austria. Zdaniem tego idioty to bardziej uwiarygodnia. I coś w tym jest. U nas dalej kult zagranicy, że nie wspomną o Ameryce.
* lubi się też upierać i napinać, że " to nie on i nie jest żadnym gramofonikiem", ale to już pisałem kiedyś.
Pamiętacie tych dwóch, którzy się wzajemnie nakręcali? Dwa nicki zarejestrowane w mniejwięcej tym samym czasie i tak sobie gadali sam ze sobą by potem wejść w wyimaginowany konflikt.