Gramofonik - 1971MalKow na allegro
-
- Administrator
Re: Gramofonik - 1971MalKow na allegro
Wygląda na legendarne już przekładańce wte i nazad igieł Audio-Technica
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
http://www.winyl.net/viewtopic.php?f=6&t=6268
-
dzisiaj jak się włamał na Forum to okazyjnie zajrzałem na strony rzeczonego eksperta grupy - janusza sprzedaży i ...napisał wreszcie coś o sobie i grupie potencjalnej klienteli, do której docelowo kieruje swoje działania marketingowo sprzedażowe :
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
luxman pd282 , schiit mani , kenwood ka-405 , kt-413 , kx-550 , harman kardon cd hd3700 , onkyo sc-60 mk II
-
- Gramofon: Sony PS-X60
A mnie cieszy, że jestem dziadem winylowym, ale nie muszę ludzi oszukiwać jak Dariusz Z. vel.Gerwazy, vel.Gramofonik .
No niby ciśnienie stabilne a jemu kopułka presury nie trzyma .
P.s. Wali pewnie w dekiel, bo szpejowstwa jest dużo a potencjalni kupujący, już wiedzą kto to jest.....
No niby ciśnienie stabilne a jemu kopułka presury nie trzyma .
P.s. Wali pewnie w dekiel, bo szpejowstwa jest dużo a potencjalni kupujący, już wiedzą kto to jest.....
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-analog]
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, xDuoo XQ-50 Pro2+Toping E30II, Onkyo 7030C-cyfra] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
-
a to ten co często wrzuca linki z tego forum na fejsa? Raz wdałem się z nim w dyskusję ale człowiek bez żadnego rozsądnego argumentu i sam się wystrzelił ostatecznie z rozmowy i poddał ciszą. Dziwny typ. pamiętam jak dziś w rozmowie z naszym adminem padły ciekawe słowa na jego temat i od tamtego momentu zapaliła mi się lampka teraz już tylko trafiam na jego wypociny, które zresztą są mega śmieszne a zarazem żenujące ale to jest chyba jakiś niedowartościowany gość który zawsze siedział w kole podczas gry w kartoflapawelgrab pisze: ↑01 gru 2024, 19:10
dzisiaj jak się włamał na Forum to okazyjnie zajrzałem na strony rzeczonego eksperta grupy - janusza sprzedaży i ...napisał wreszcie coś o sobie i grupie potencjalnej klienteli, do której docelowo kieruje swoje działania marketingowo sprzedażowe :
Bez11 tytułu.jpg