Podatność i siła nacisku zależą od igły, nie od modelu wkładki

Nawet nie wiesz jak bardzo
Czyste barbarzyństwo, wieszanie ~Shura na takim headshellu i to do SMEtatachabera pisze: ↑05 cze 2025, 20:53miałem wątpliwości jesli chodzi o dopasowanie headshella pod który podwiesiłem wkładkę.
Od strony wizualnej to masz całkowitą rację - też tak uważamMarcinus pisze: ↑06 cze 2025, 08:02Czyste barbarzyństwo, wieszanie ~Shura na takim headshellu i to do SMEtatachabera pisze: ↑05 cze 2025, 20:53miałem wątpliwości jesli chodzi o dopasowanie headshella pod który podwiesiłem wkładkę.![]()
A bo tak niestety czasem jest że rezonans nie szkodzi tylko może być nawet przyjemny w odbiorze
Otwory pomagają w redukcji masy. To że SME i Shure mieli jakieś relacje to kwestia poboczna w tym wypadku.
Nie no prawda jest taka że Shure w USA robiło za importera brytyjskich SME i dlatego tak było przez pewien czas.
I brendowanie logiem Shure, miało miejsce wyłącznie w USA? Bo ogrom tego można znaleźć w Azji.
Nie wiem jaką mieli umowę licencyjną (Shure z SME), ale obstawiam że japoński importer gadał z Shure w USA, a nie SME w UK.