Legendarna Shure V15 III
-
- Gramofon: Technics D202, Q202
Re: Legendarna Shure V15 III
Panowie !!! Mogę prosić o namiary na najkorzystniejszy zakup jico V35 HE ? Bo jak rozumiem to w tym momencie najlepszy drapak w relacji cena jakość o ile dobre wnioski wyciągnąłem po przestudiowaniu wątków na tema V15 III
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Nie. Najlepszy w tym stosunku to SAS, a nie HE.
Mogę tobie sprowadzić. Jak już się zdecydujesz która to napisz PW.
Mogę tobie sprowadzić. Jak już się zdecydujesz która to napisz PW.
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
- Gramofon: Technics D202, Q202
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Jeśli VN35HE na szybko i z buta, to North,pl ale to nie JICO (coś tam było przed laty wyśledzone co do producenta i był OK-detal w wątku, bo nie pamiętam z głowy) tylko spoko, szlif SAS. Cena coś lekko ponad 7stówek (708), ale pamiętam Jozi kiedyś liczył to versus ściąganie i korzystność wyszła mało sensowna z tego co pamiętam (nie opylało się ciągnąć z "westu nawet przez long pass".
Natomiast zdarzają się w okresie wakacyjnym doskonałe oferty direct z Jap. Bart_X na taką trafił ubiegłego lata, a ja osioł się wówczas nie zdecydowałem na zakup w rewelacyjnej cenie SAS-B.
Natomiast zdarzają się w okresie wakacyjnym doskonałe oferty direct z Jap. Bart_X na taką trafił ubiegłego lata, a ja osioł się wówczas nie zdecydowałem na zakup w rewelacyjnej cenie SAS-B.
- Jozi
- Gramofon: Sony PS-X60
Fakt, ściągałem z kraju kwitnącej wiśni i zaoszczędziłem coś ok 200zł ale ile z tym było pitolenia...darkman pisze: ↑dzisiaj, 07:36Jeśli VN35HE na szybko i z buta, to North,pl ale to nie JICO (coś tam było przed laty wyśledzone co do producenta i był OK-detal w wątku, bo nie pamiętam z głowy) tylko spoko, szlif SAS. Cena coś lekko ponad 7stówek (708), ale pamiętam Jozi kiedyś liczył to versus ściąganie i korzystność wyszła mało sensowna z tego co pamiętam (nie opylało się ciągnąć z "westu nawet przez long pass".
Cło ( wrzucanie skanu przelewu, aukcji, pełnomocnictwo dla poczty, bo poczta zajmowała się sprawami celnymi) ech, szkoda pary.
Na drugi raz Da Capo albo cos od wodza....
[Sony PS X60,VM540ML, Shure V15III-Sas, Sony XL 45,pre @Jaculek-(Analog)]
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
[ Tidal Hifi, Wiim Pro Plus, Onkyo 7030C-(Cyfra)] Yamaha A-S701, Heco Professional 650
- Bart_S
- Gramofon: SONY PS-X60
mnie wzmiankowany powyżej zakup przez brata koleżanki kosztował coś ok. 700 zł i butelkę nalewki 

SONY PS-X60 + MaCaBRiaa + Rotel RC-990BX + Rotel RB-980BX + Rotel RCD-955AX (mod by Martynka) + Snell C/IV
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)
SABA PSP-350 + Luxman L-210 + Canton Quinto 520 + Grundig CD8100 (mod by Martynka)