No to była niespodzianka: Inpost dostarczył paczkę w Święto! Wysłałem wczoraj. Myślałem, że dotrze w poniedziałek a dotarła już w piątek.
Czyli jest chemia
Merrick pisze: ↑11 lis 2022, 15:32
Też jestem ciekaw

Obiecałem, że coś skrobnę po odsłuchu
Jacku niestety ale przesyłki zwrotniej raczej nie będzie chyba, że będę zmuszony
Zaskoczenie tak jak pisał Jacek przesyłka miała przyjść w poniedziałek a tu In post się postarał...
Pierwsze wrażenie po włączeniu już było słychać różnice ale zgodnie z zaleceniami Jacka musi się rozgrzać więc dałem mu czas...
O samym wykonaniu nie będę się rozpisywał bo już nie raz było tylko potwierdzam jest solidne i estetycznie.
Co do brzmienia i różnic między moim wbudowanym pre w C4 (który nie jest najgorszy) od razu zauważalna zmiana w dolnych rejestrach bas stał się kontrolowany punktowy i nie meczący czego mi brakowało w Yamaha.
Następnie scena łał tu się dzieje połączona z separację pozwoliło mi usłyszeć precyzyjne jakie instrumenty są użyte no i gdzie każdy z niech jest umiejscowiony na scenie, każdy utwór dostał dużooo powietrza ale wszystko zachowało swoja neutralność tak jak lubię dodam tylko, że to wszystko przy bardzo dobrej dynamice no i nie wypada nie wspomnieć o detaliczność dzieje się
Dodam tylko, że słuchanie od nowa płyt które poznaje się od nowa daje satysfakcje.
Nie jestem jakim znawcą ale jak dla mnie PreamP zdał egzamin w moim torze i zostaje ze mną na dłużej...
Jacku dzięki za możliwość testu a przede wszystkim za przygotowanie go dla mnie w tak szybkim czasie i wysłanie do mnie.