Chętnie bym się dołączył do jakiegoś wspólnego zamówienia, ale tutaj coś ucichło

Może kolega by się podjął. Napewno znajdzie się nas paru na zamówienia. @Kinky podziel się informacją jak Ci odpiszą. Może zrobimy jakieś zbiorcze zamówienia.
Wyprzedziłeś mnie
Jasne!
Se z vinylengine JVC wydrukujesz na kartkę i skleisz, nie szalej.
Dark, nie znalazłem tam na JVC ale na razie spoko, tak tylko risercz robię bo moze Paweł ma ?darkman pisze: ↑15 cze 2023, 08:34Se z vinylengine JVC wydrukujesz na kartkę i skleisz, nie szalej.
(po naszemu Ci napiszę, Mejw nie osłabiaj mnie Q),
bloczek jest fajny owszem i gadgeciarski spoko bo wygodny. Papier milimetrowy też daje radę na tekturze, tylko brak przezroczystości, ale jak wydrukować na folii, to luz.
Widziałem to, bardzo fajne. Na Hoffmanie to prezentowali, bardzo dobrze trzyma wymiary - ja się chyba skuszę na odpowiedni dla siebie.Mawis pisze: ↑15 cze 2023, 08:29Ja jeszcze znalazłem coś takiego zamiast tych szablonów z ebaya. Z pleksi, jest bardziej trwale niz ten z kartonu ebayowski . No i tansze trochę. Ktoś ma/mial? Co sądzicie?
https://www.thevinylsource.co.uk/produc ... y3f-y5f-y7
To jakiej dyszy mógł używać kolega tomik, że wyszło mu tak ładnie?
Ok, dzięki. To już jest jakieś info, które mogę przekazać ewentualnemu wykonawcy, że prawdopodobnie nie tędy droga.