Dlatego był komplet wskaźników żeby dopasować, który najlepiej chodzi w konkretnym szablonie.
Z moich testów wynikało, że dwa trzy w zestawie pracowały tak jak powinny, na klik co mm.
Zakładam że chodzi o mocowanie "typu ADC" z kątowymi koszykami.
Specyficzne gniazda na 8 czy 9 pinów, czasami ze śrubą blokującą.
Ale gdyby tak nie wymieniać Hitachi to są gramofony Denon z "kątowym SME"
Ten z thingverse nie może działać poprawnie. Nawet jakbyś zrobił wersje z metalu o idealnych wymiarach to nie zadziała.
A co do suwaka, to właśnie z nim było najwięcej klopotów z dopasowaniem. Przemyślałem co nieco i zapropjuektuje go inaczej, aby lepiej trzymał nawet przy różnicach w druku.
Kinky wie jak można to spasować, bo mu podesłałem mój prototyp. Za tydzień wracam z wakacji to przeprojektuję
Od Kinkiego przy realizacji zamówienia dostajesz gotowca kilkunastu skal do wydruku, tylko kwestia kalibracji drukarki. O ile pamiętam są zrobione 1:1.
Aktualizacja, info. od drukarza.
Z powodu kumulacji zleceń (przypominam też, że to uczelnia i drukarnia służy również celom dydaktycznym) termin podjęcia naszego tematu to ok. 9 lutego. Chyba, że uda się wcisnąć gdzieś wcześniej, jesteśmy w kontakcie z wykonawcą i w razie czego będę informował szanowne grono.
Zrobię w ciągu kilku dni jakąś bardziej oficjalną listę żebyśmy byli gotowi w razie przyspieszenia tematu i poproszę Was o określenie się kto na ile sztuk reflektuje, kto będzie się chciał wycofać, bo termin zbyt odległy, a kto zostaje itp.