Na mnie możesz liczyć, na pewno posłucham i opiszę jak się spisuje ale tylko na MC, nie mam już sut-a więc wejścia MM nie przetestuje.
mam u siebie buphono , dyskretnioka , audio note by Misse , oraz marantz-a 7 by M isse , i moge coś powiedzieć a własciwie napisać - wszystkie cztery preampy to do bry lub bardzo dobry wybór , gdy kupowałem buphono wer nr 5 czy jakos tak ----był najtanszy z nich wszystkich i moge napisac ze to swietny preamp - jednak zastrzegam ze w ko nfiguracji z kazdym z moich wzmakow i kolumn- wszystkie cztery preampy grały nieco inaczej , i tak naprawde trafiajac z brzmieniem było w sumie bardzo dobrze .
Fajnie. To powiedz i napisz
@Darkman ma trochę racji wersja 5 Buphono to pierwsza wersja która "wyszła do ludu", Ale tutaj mówimy o Buphono1, Buphono1 dociągnęło do wersji 8, Buphono 2 to można śmiało rzec inny przedwzmacniacz. może opampy te samo co w "Jednyce" ale aplikacja czy nawet zasilacz to całkiem inna sprawa.darkman pisze: ↑05 cze 2024, 22:30Fajnie. To powiedz i napiszMoże w osobnym nawet temacie, bo to ciekawe odniesienie do 4 wersji phonostage.
Na razie to napisałeś tak:
1. Kupiłem cztery flaszki czystej, Sokołów, Finlandię, Wyborową i Soplicę niby. Jak zmrożone to 1H, bo smakują wszystkie!
2. 1H, bo wódka nie ma smakować tylko poniewierać![]()
Wydaje mi się, że jednego nie znam, a i tak chętnie się zapoznam z opinią.
(ewentualnie podrzuć nazwy wkładek, bo to też coś ukierunkuje względem wiedzy względnej).