Marcin! Powodzenia! Trzymam kciuki. Szybkiego powrotu do pełnej sprawności.

No co Ty. Tu nie ma za co trzymać kciuków . Powiedziałem "na głos" o szpitalu żeby zwrócić uwagę że i w służbie zdrowia się zdarzają cuda, bo w tym kraju prędzej Ci nogi odpadną niż otrzymasz gwarantowaną przez publiczną służbę zdrowia pomoc. Normalny termin w szpitalu publicznym idąc ze skierowaniem to od 2 do 4 lat ... coś wiesz o tym chyba @domibobi?? tylko problem w tym że to nie chodzi o usunięcie pieprzyka czy korektę odstających uszu ale zabieg przywracający funkcjonowanie na codzień. Ja raczej do tych aktywnych fizycznie należę a od września nawet z moim malutkim "Pikusiem" wokół domu przejść się nie mogę a sprawa jest prosta,, "szybki serwis" i wracam do normalnego trybu życia tylko, że sam sobie tego nie naprawię. A najlepsze że to nie wina szpitali. Każda pani od planowania terminów odsyłała mnie do pokoju obok, taki z napisem usługi komercyjne, tam termin 3 tygodnie, ceny te same co w klinikach prywatnych tylko jakiś niesmak pozostaje. Radzę więc szukać pomocy w klinikach prywatnych bo już na samym wstępie jesteś traktowany z szacunkiem. Mi udało się znaleźć prywatną klinikę która dodatkowo wykonuje operacje na NFZ, czas oczekiwania nie w latach a w miesiącach ale to da się przeżyć (nie mówiąc o oszczędzonych 30 tys zł) , no i na L4 możesz być miesiąc, 3 i pół roku a nawet i rok na rehabilitacyjnym a jak czekać 4 lata?? Lekarz nie podbije papierów że wrócić możesz a ZUS zaproponuje rentę. Pojebane to wszystko, tak więc jak miła Pani zadzwoniła do mnie mówiąc że kontaktuje się ze mną bo jestem na liście "pilne do zabiegu" a jest mazliwosc już a nie pod koniec stycznia. Czyli tylko po 6 tygodniach a nie 3 miesiącach albo latach to miałem łzy w oczach ze szczecią i mowic nie umiałem.
Za chirurga, żeby mu ręka nie drżała
Nie sposób zaprzeczyć
Może w tym całym burdelu o to właśnie chodzi....
W Yamie to już tylko czekam na tranzystor aby z niego wzmacniacz buforowy zrobić co by sprawdzić obroty (tak dla sztuki samej) ale nie wiem czy teraz japończycy szpiegów przyślą
Na wskaźnikach widać oryginalną nazwę tego modelu w Japoni czyli TRIO.
miałem podobnie tylko ja lekarza prowadzącego wybrałem takiego z praktyką w szpitalu, on wziął moje skierowanie na operacje i "już" po 3 miesiącach byłem w szpitalu, nadmienię tylko że kolano naprawiałem 2 razy rok po roku, raz ACL i pochodne, drugi raz torebki stawowe itp.
Burżuj.. Mnie niestety stać tylko na jeden system...Rudinho pisze: ↑03 gru 2022, 17:37więcej
Ale za to jaki