O produkcie chciałem zdobyć informacje od klientów a nie działu marketingu

Tak dużo osób się tutaj ucieszyło na wieść o tym procesorze, że sądziłem iż odpiszą, że kupiły i są zadowolone i wszystko działa.
O produkcie chciałem zdobyć informacje od klientów a nie działu marketingu
To że kupiły nie znaczy że jest możliwość kupienia czy zamówienia aktualnie. Czyli nie pytasz czy jest możliwość zamówienia ale czy układ działa (tak wiem, ale jako programista jestem zobowiązany do tego żeby być precyzyjnym).Krzysztof_M pisze: ↑08 lut 2024, 11:23O produkcie chciałem zdobyć informacje od klientów a nie działu marketingu
Tak dużo osób się tutaj ucieszyło na wieść o tym procesorze, że sądziłem iż odpiszą, że kupiły i są zadowolone i wszystko działa.
No i Twoja precyzyjna odpowiedź na moje zdanie wyrwane z kontekstu pomogła w czymś czy nie, Drogi Programisto? Według mnie nie ruszyliśmy z miejsca dalej niż gdyby tam wisiało moje pytanie bez odpowiedzi osób, które miały coś do powiedzenia.Bacek pisze: ↑08 lut 2024, 12:24To że kupiły nie znaczy że jest możliwość kupienia czy zamówienia aktualnie. Czyli nie pytasz czy jest możliwość zamówienia ale czy układ działa (tak wiem, ale jako programista jestem zobowiązany do tego żeby być precyzyjnym).Krzysztof_M pisze: ↑08 lut 2024, 11:23O produkcie chciałem zdobyć informacje od klientów a nie działu marketingu
Z tego co wiem to jest ...
Nikt z tego forum (oprócz mnie) nie wiedział tego procka w działaniu więc faktycznie musiałbyś napisać do autora po informacje o klientach zagranicznych ...
No i to jest kluczowe pytanie
Szczęśliwy Ty
Chyba firma Sony jakoś będzie musiała z tym faktem żyćnie kupię takiego soniacza
Oficjalnie dostępny tu ...