gumka amortyzująca headshella unitry
-
Witam ma ktoś może wiedzę czy mogę gdzieś kupić taka gumkę ,gdzie tego szukać może jakąś dopasować,nigdzie nie znalazłem w sieci ,może ktoś pomoże ,chodzi o gumkę która jest na trzpieniu headshella "bernardowego"
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2016, 19:14 przez rokob33, łącznie zmieniany 1 raz.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
To normalna podkładka gumowa jest. Zmierz sobie suwmiarką i fru do sklepu z podkładkami gumowymi. Normalny sklep ze śrubkami, gumkami, zawiaskami, haczykami i drobnicą. Mam do takiego 80m, pewnie jest i u Ciebie.
-
Re: gumka amortyzująca headshella unitry
Może dobrać z tych okragłych oringów? gumowych może taka byc? ,pogrzebałem i znalazłem w domu taką gumeczkę,po założeniu wygląda tak jak na foto,czy jest ok bo nie wiem jak było oryginalnie ?

http://ifotos.pl/z/ssnshra

http://ifotos.pl/z/ssnshra
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2016, 19:18 przez rokob33, łącznie zmieniany 5 razy.
- darkman
- Kontakt:
Odpowiedziałbym, ale moim skromnym zdaniem w życiu zasłużyłem już sobie na na pisanie wielką literą oraz używanie polskich znaków diakrytycznych.
Być może jednak odpowie ktoś, kto nie zasłużył (jeszcze).
Powodzenia życzę.

Powodzenia życzę.
-
Nie obrażaj się już trochę poprawiłem, to wszystko z pośpiechudarkman pisze:Odpowiedziałbym, ale moim skromnym zdaniem w życiu zasłużyłem już sobie na na pisanie wielką literą oraz używanie polskich znaków diakrytycznych.
![]()
Powodzenia życzę.

- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Zauważyłem też że wszystkie nowe tematy zakładałeś w "Sprzęt - Ogólne". Więcej roboty dla mnie, bo musiałem to wszystko przenosić potem.rokob33 pisze:Nie obrażaj się już trochę poprawiłem, to wszystko z pośpiechu
To też "z pośpiechu" (ADHD?) czy bardziej z lenistwa jednak?
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
O to już jakaś zorganizowana jazda na mnie,co do ''zarzutu'' uważałem ,że to odpowiedni dział.Wojtek pisze:Zauważyłem też że wszystkie nowe tematy zakładałeś w "Sprzęt - Ogólne". Więcej roboty dla mnie, bo musiałem to wszystko przenosić potem.rokob33 pisze:Nie obrażaj się już trochę poprawiłem, to wszystko z pośpiechu
To też "z pośpiechu" (ADHD?) czy bardziej z lenistwa jednak?
- darkman
- Kontakt:
Skądże. Nie zorganizowana. Spontan.
Fakt jednak faktem. Mafia nie wybacza
Po prostu forma nie jest bez znaczenia. I tylko tyle z wyrazami sympatii ode mnie.
- gumka, jeszcze raz, to najzwyklejsza gumka. Średnio twarda w oryginale. Sprawdź tylko pse, dokładnie wymiarowanie, bo to daje jakąś tam stabilizację.
(ale oryginalnie to nie oring, jest płaska - ciężko o oringa tej grubości, by trzymał też wymiar szerokości).
Fakt jednak faktem. Mafia nie wybacza

Po prostu forma nie jest bez znaczenia. I tylko tyle z wyrazami sympatii ode mnie.
- gumka, jeszcze raz, to najzwyklejsza gumka. Średnio twarda w oryginale. Sprawdź tylko pse, dokładnie wymiarowanie, bo to daje jakąś tam stabilizację.
(ale oryginalnie to nie oring, jest płaska - ciężko o oringa tej grubości, by trzymał też wymiar szerokości).