No co TY, grosz do grosza i będzie kokosza

No co TY, grosz do grosza i będzie kokosza
Mejw nie musiałeś tego wrzucać, jesteś złośliwy - więc podsumujmy tak około:
Ej no, Paweł...wrzuciłem to czysto statystycznie żeby kazdy miał obiektywny pogląd. Gdzież tu złośliwość? Jeszcze mialem poszukac kosztów wynagrodzeń dla tych 14 pracowników ...no ale nie chce mi siępawelgrab pisze: ↑24 lip 2025, 22:24Mejw nie musiałeś tego wrzucać, jesteś złośliwy - więc podsumujmy tak około:
I rok -3 koła kół pieniędzy polskich,
II rok -6 koła kół pieniędzy polskich,
III rok -10 koła kół pieniędzy polskich,
IV rok czyli 2025 będzie jakie -20 koła kół itd itptaki ciąg matematyczny, ale
przy zerowej inwestycji w środki trwałe i kapitale początkowym wiadomo jakim to taki znak zapytania - ... służby / o ugryzłem się w język właśnie ... jak wspominałem dawno dawno temu![]()
- no ale Maćku ja zauważam brak inżyniera odkrywcy w tym zestawieniu to skąd pomysły na dźwięk może odpowiesz i te rozwiązania ekstrawagancie klasa a sra i takie tam innowacje na skale świata całego- ja swoje wiem bo z tego to nic nie wynika przecież :
Bez tytułu.jpg
Tez tak uwazam. To nie jest SSP, nie ida na to nasze podatki, moga robic co chca. Wrzucilem to tutaj jakby sie komus nie chcialo szukac, kazdy moze sobie wyrobic wlasne zdanie.Bart_S pisze: ↑25 lip 2025, 08:42nie rozumiem czym się Koledzy ekscytujecie. przecież to nie z Waszych podatków.
zmonetyzował właściciel swoje udziały w światowym liderze w branży gier komputerowych i może z prywatną, uczciwie zarobioną kasą robić co chce. dla przypomnienia - udziela się również w przedsięwzięciach charytatywnych (też pali na nie sporo kasy).
wolno mu...