No w tej materii to u mnie top światowy, mała rodzinka shimano z przewagą stelli
A i kije spinningowe też nie z gruszki i pietruszki
No w tej materii to u mnie top światowy, mała rodzinka shimano z przewagą stelli
Zawodowo kręcisz? Idź---> viewtopic.php?t=9100&start=195
Pod warunkiem, że ma na co podać sygnał
Skoro wbudowane głośniczki spełniają poziom Hi-Fi, to ja nie mam więcej pytań... Przecież to jest jakość dźwięku poniżej "jamnika" z lat '90.Wojtek pisze: ↑15 lis 2025, 23:26Nie wiem po co podajesz taki bzdetowy "warunek" skoro to co wymieniłeś dzisiaj spełnia tzw. "poziom Hi-Fi".
Też mam takie wrażenie Krzyśku aczkolwiek uważam to również za ruch rozpaczy. Klienta nadal brak, choć może się wreszcie pojawił jakiś sensowny marketingowiec.
No pewnie. Unitrę mam w pokoiku gościnnym z płytami co ich nie słucham (oczywiście, że off lineKrzysztof_M pisze: ↑21 lis 2025, 08:08Ale cieszmy się tym co mamy - będzie lepiej. Musi być!
P.S. Boksem Stańki się muszę zainteresować.
Prądu to mi żal, ale Se dbam. Temu gramofonu to nawet nie tak dawno zakupiłem od Dominika wkładziorę XL25, niech chwast Q ma!
Norma na tego typu prezentacjach. Na AVS jak leci winyl to z reguły brudny i trzeszczący a zestaw grający za miliony monet, co jest zabawne bo często na korytarzach stały myjki do płyt
I ja!
wydanie w wersji CD - 250 zł, na winylu - 750 zł (była też limitka - 100 boxów na białych płytach). wg wydawcy pójdą jak świeże bułki a jeżeli nie będzie "dodruku" to osiągną horrendalne ceny na rynku wtórnym. ale za chwilę padło, że w trosce o portfele fanów ma być ponoć opcja zakupów na raty...