Dual smary do łożysk
-
Dual smary do łożysk
Dzień dobry. Mam pytanie shell clavus 17 dual zamienił potem na isoflex PDP 40? Jeżeli tak czym smarujecie łożyska spiekane?
-
Re: Dual smary do łożysk
Dzień dobry.Czy nie ma żadnego smaru zastępczego? Gdzie się da go kupić ?pozdrawiam serdecznie.
- Wojtek
- Administrator
- Kontakt:
Myślę że warto tutaj poczytać: viewtopic.php?p=237803#p237803
Tubylcza wredota, tudzież insza kanalia
Wsparcie finansowe forum
Wsparcie finansowe forum
-
Czytałem oczywiście Czytałem ale wniosek oryginał duże ilości drogi itd .Są różne podobne ale wniosku co zastosować i gdzie kupić na dzień dzisiejszy brak? Jest pdp 65 na eBayu prawda ale czy i jak się nadaje ? Czy jest coś lepszego do kupienia w tak małej ilości?proszę o konkretną odpowiedź by nie myśleć po robocie że coś źle zrobiłem a cieszyć się że silnik odżył
- Ukaniu
- Kontakt:
PDP 65 będzie dobry, ma trochę większą lepkość ale nie zaszkodzi. Specjalistyczne smary i oleje są trudnodostępne i drogie.
Ja z powodzeniem stosuję nowocześniejszy Kluber Constant OY 68 szczególnie w panewkach bez specyfikacji czym nasączać, jeśli jednak jest wskazanie na PDP to warto PDP.
Ja z powodzeniem stosuję nowocześniejszy Kluber Constant OY 68 szczególnie w panewkach bez specyfikacji czym nasączać, jeśli jednak jest wskazanie na PDP to warto PDP.
Serwis i projektowanie elektroniki, także audio http://www.ldl-elektronika.pl
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.
Prawo Hofstadtera mówi: skomplikowana czynność zawsze zajmie więcej czasu niż zaplanowano także jeśli planując brano pod uwagę prawo Hofstadtera.