ANALOGIS WASH'N'PLAY 2 + PŁYN 1L
- pavlos
- Gramofon: Denon DP-1300M
ANALOGIS WASH'N'PLAY 2 + PŁYN 1L
Kupiłem pralko-suszarkę Okki Nokki, więc sprzedaję dotychczasowy warsztat piorąco-suszący.
Komplet sklepowy. Wykąpałem w nim około 300 płyt. Szczotki są w bardzo dobrym stanie.
Płyn oczywiście nie jest oryginalny - butelkę napełnię świeżo sporządzoną miksturą forumową na najlepszych odczynnikach z Warchemu, z odrobiną fotonalu oczywiście. To jest lepsze od oryginału, bo nie zostawia plam i szybciej schnie.
Pomiędzy sitkiem a lejkiem oryginalnie były szmatki do filtrowania, które szybko się rozlazły. W ich miejsce dorzucam kilkanaście laboratoryjnych bibułek filtracyjnych, oczywiście też z Warchemu. Gęściejsze od pierwotnych szmatek.
Mikstura forumowa i bibułki podnoszą wartość zestawu w stosunku do fabrycznego. Ale wystawiam oczywiście z ceną poniżej aktualnej ceny sklepowej, tj. 200 zł + przesyłka.
Zainteresowanych zapraszam na PW.
Komplet sklepowy. Wykąpałem w nim około 300 płyt. Szczotki są w bardzo dobrym stanie.
Płyn oczywiście nie jest oryginalny - butelkę napełnię świeżo sporządzoną miksturą forumową na najlepszych odczynnikach z Warchemu, z odrobiną fotonalu oczywiście. To jest lepsze od oryginału, bo nie zostawia plam i szybciej schnie.
Pomiędzy sitkiem a lejkiem oryginalnie były szmatki do filtrowania, które szybko się rozlazły. W ich miejsce dorzucam kilkanaście laboratoryjnych bibułek filtracyjnych, oczywiście też z Warchemu. Gęściejsze od pierwotnych szmatek.
Mikstura forumowa i bibułki podnoszą wartość zestawu w stosunku do fabrycznego. Ale wystawiam oczywiście z ceną poniżej aktualnej ceny sklepowej, tj. 200 zł + przesyłka.
Zainteresowanych zapraszam na PW.
- darkman
- Gramofon: PL70LII, PSX60
- Kontakt:
Re: ANALOGIS WASH'N'PLAY 2 + PŁYN 1L
Dopytać chciałem czy ten zacisk z fotki to ten zajebisty i oryginalny, trzyczęściowy analogis, który jest Qrefsko szczelny i dużo lepszy od zwykłego i rzęchowatego knosti?
A i czy ten biały krążek, to słynny reduktor na 45rpm SPlay?
Aaa ta suszarka to jest w komplecie czy tylko do zdjęcia Pan dołożył?
Czy kupujący może liczyć na dedykację kolegi na jednej z bibułek Warchemu?
A i czy ten biały krążek, to słynny reduktor na 45rpm SPlay?
Aaa ta suszarka to jest w komplecie czy tylko do zdjęcia Pan dołożył?
Czy kupujący może liczyć na dedykację kolegi na jednej z bibułek Warchemu?
- pavlos
Nie miałem Knosti, więc nie porównam. Wszystkie itemki na zdjęciu są z oryginalnego zestawu, z reduktorem na single włącznie. Brakuje szmatek filtrujących, a za to dodaję bibulki.
Dla kogo ma być dedykacja?
Dla kogo ma być dedykacja?
- pavlos
- dareksu
- Gramofon: SL1210GR
używane i to w dodatku z osobistą dedykacją ciężko będzie sprzedać w takiej cenie
SL1210 + MaCaBRiaa + NAD C326/C356/Misse + NAD C565
- pavlos
No to niech się ktoś zainteresowany odezwie na PW i coś zaproponuje. Czekam. 
- pavlos
No przecież wiem, że nie sprzedam za dwieście. To jest świetna okazja, żeby pogadać, zobaczymy za ile puszczę...
Zapraszam!!!
Zapraszam!!!
- Mawis
- Gramofon: JVC QL-A7
Paweł, ale jak chcesz pogadać to mogę po prostu wpaść do Ciebie. Nie musisz mi od razu myjki sprzedawać... 
JVC QL-A7 DL-103S JVC Z1S ADC QLM32 MK3 Buphono2 Oled Audiolab 8200a Akai CD1100 JVC XL-E300 Dual CL720
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔
HK21 Nikko STA8080 Namco NSZ333
--------------------------------------------
“𝙶𝚘𝚘𝚍 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚘𝚍 𝚗𝚘 𝚖𝚊𝚝𝚝𝚎𝚛 𝚠𝚑𝚊𝚝 𝚔𝚒𝚗𝚍 𝚘𝚏 𝚖𝚞𝚜𝚒𝚌 𝚒𝚝 𝚒𝚜.”
~ 𝑴𝒊𝒍𝒆𝒔 𝑫𝒂𝒗𝒊𝒔