Kowbojki TECOVAS "The Prescott" nowe 10.5 EE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Quarter
Gramofon: Thorens TD-125

Kowbojki TECOVAS "The Prescott" nowe 10.5 EE

Post autor: Quarter »

Jak w temacie: buty są nowe, pachnące skórą :) Kupiłem z odczepionym obcasem - obcas został profesjonalnie przymocowany przez szewca/kaletnika.

Obrazek

Cena, którą wystawilem na OLX to 850 zł (nowe na stronie producenta: $309-395). Cena dla forumowiczów: 800 do negocjacji.

Link do aukcji (tam jest więcej zdjęć) https://www.olx.pl/d/oferta/kowbojki-te ... ro_listing

Piękne buty, niestety dla mnie za duże.

Obrazek
Poniżej opis z oferty na OLX:

OPIS

Tecovas to świetna marka rozsądnych cenowo butów kowbojskich projektowanych w Austin, Texas, i produkowanych w Leon, Mexico. W przeciwieństwie do popularnych butów Ariat (klejone podeszwy), tu mamy do czynienia z tradycyjną, cenioną konstrukcją typu Goodyear Welt. Podeszwy, jak i wszystkie inne elementy buta, oczywiście skórzane.

Oferowane Tecovas "The Prescott" (Calf Sequoia) są w rozmiarze 10.5EE, co jest mniej więcej odpowiednikiem rozmiaru 43/44 (bardziej 44). Idealne dla osób, które mają nieco szersze niż standard stopy. Skóra cielęca.

Cena nowych na stronie producenta to $309-395 (nie liczę kosztów przesyłki, cła i podatku).

Oferowane buty nie były używane, a jedynie przymierzane, widać zresztą po stanie podeszwy. Dla mnie niestety są za duże (muszę mieć 10D). Stan idealny, pachną nowością. Miały jedynie profesjonalnie przymocowany przez szewca/kaletnika obcas - stąd okazyjna cena. W zestawie oryginalne opakowanie (choć nie w stanie idealnym). Zdjęcia są mojego autorstwa i przedstawiają sprzedawane buty.

Odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka OLX. Proszę o przemyślane zakupy - to sprzedaż prywatna, nie biznes, nie przyjmuję zwrotów z powodu zmiany koncepcji czy niedopasowania rozmiaru. Ewentualna przymiarka możliwa w Warszawie (Mokotów/Wilanów).

Cena do rozsądnej negocjacji. To poważne buty na lata, nie chińska PU leather. Moje ostatnie kowbojki nosiłem regularnie przez 15 lat, 2 czy3-krotnie wymieniając zelówki, po czym sprzedałem, bo chciałem zmienić fason - myślę, że nadal chodzą po ziemi na nogach nowego użytkownika.
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki, Arcam FMJ CD23, Scott 480A, Vienna Acoustics Haydn 30th Jubilee, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
Awatar użytkownika
Quarter
Gramofon: Thorens TD-125

Re: Kowbojki TECOVAS "The Prescott" nowe 10.5 EE

Post autor: Quarter »

Cena na forum w dół: 700 do negocjacji :) Bierzcie, póki pachną :)
Jest: Thorens TD-125 + ramię Micro Seiki, Arcam FMJ CD23, Scott 480A, Vienna Acoustics Haydn 30th Jubilee, RA Labs Mini Reference Monitors
Był: Technics SL-Q2/1500C/1200GR, Luxman L435, JVC AX1, NIKKO TRM750, Scott A406, Dali Icon 6, Thiel Cs 1.2
ODPOWIEDZ